lauantai 24. joulukuuta 2011

sàwàtdii khâ!

...ja leikisti osaan lausua sen oikein.

Syy, miks perustan tän blogin jo nyt (vaihtopaikkaa ei vielä edes ole, mut mielukuvaharjoittelulla pääsee pitkälle!) on se, että lukiessa nyt kaikkia mahdollisia blogeja ja vaihtariraportteja Aasiasta niin ne kaikki on loppujen lopuksi todella suurpiirteisiä. Esim. missään ei ole kunnolla selitetty sitä alussa tapahtuvaa hakuprosessia (ja kuinka vittumainen se voi olla), mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon ja mistä kannattaa kerjätä rahaa. Eli aloitan hyvissä ajoin ja kenties saan selitettyä kunnolla mitä kaikkee vekkulia jo tässä kerkiää tapahtumaan, jotta siitä voi olla jatkossa hyötyä jollekin toiselle vaihtarihalukkaalle.

On ymmärrettävää, että sitten kun sinne paikan päälle pääsee niin ei paljoa napostele kirjoitella kun se sijaan voi elää ja kokea. Mut tällainen vanha nolife kaipaisi kyllä hieman syväluotaavampaa otetta tuohon sisältöön. + Kirjoitteleeko porukka jotenkin siistimmin jos blogi on jossain näkyvillä/osana koulun tehtävää yms? Missään ei oo mitään jänniä ryönäjuttuja! Missä on kaikki ryyppyjuhlien tilitykset kun sellasissa kuitenkin käydään? HÄ?!

Emmäkään ny mielestäni oo mikään pahin ryönäpeikko tällä planeetalla, mutta eihän tuolla voi kulkea sataa metriä eteenpäin ettei jotain tapahtuis! Ja se olis mun mielestä juurikin sitä mielenkiintoisinta juttua. Kun eksyy jonnekin, tai tutustuu uusiin ihmisiin ja vaan lähtee paikkaan x ja herää sit paikasta y. Kyllä se info pitää muille jakaa!

Eli siinä ne kaksi suurinta syytä (tai tekosyytä) tälle tulevalle säkin jauhamiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!