keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Mikä ihana tilaisuus!

Mietin tässä pari päivää, että uskallanko postata tämän uutisen etukäteen. Mitä jos joku mulkero löytääkin tämän tiedonjyväsen blogini kautta ja kiilaa mun eteen "ilmaiseksi thaikkulaan"-jonossa? Mutta, pienen harkinnan jälkeen, mun  oli todettava, että eihän tätä kukaan lue, ainakaan tässä vaiheessa (huomatkaa optimismi sen suhteen, että tällä olisi joskus lukijoita, yeah right...)
Elikkäs, olkaas hyvät!:


Kaiken oleellisen informaation pystyy lukemaan kyseisen linkin kautta. Haku on alkanut 2.1 ja kestää 11.1 saakka eli ensi keskiviikkoon (jolloin meitsi lähteeki si jo palmun alle). Hakulomake on suht helppo, sun pitää vain onnistua vastaan parhaiten neljään kysymykseen ja onnistua lähettämään julkaisukelpoinen valokuva naamastasi Finnmatkoille.

Itsehän en suonut ajatustakaan merikilpikonnille ennenkuin kaveri vinkkasi kyseisestä hausta. Mut nyt... Merikilpikonnat forever!!! Oon jo luonnostellut paperille vastauksiani ja viimeistään viikonloppuna asetan runosuoneni sykkimään niin, että saan hakemuksen tehtyä. Meinaan olisihan se hienoa päästä Thaimaaseen (taas!) ja vielä tekemään jotain tärkeätä ja varmasti antoisaa työtä luonnon ja eläinten parissa. Näkisi sen "toisenkin puolen" eikä vain turistilihapullien kansoittamia rantoja ja baareja. 


Jos joku nyt eksyykin tänne ajoissa ja päättää kilpailla mun tulevan, helvetin pätevän hakemuksen kanssa niin sopii yrittää. Paras mies voittakoot! 

 Linkkaan nyt vielä tänne myös ekomatkaajien kotisivut. Kyseinen järjestö toimii hyväntekeväisyysprojektien järjestäjänä ympäri maailmaa ja sen muutkin kohteet vaikuttavat mielenkiintoisilta (kuten silkkiapinoiden hoito Brasiliassa!). Sitten joskus, kun on taas normitöissä (jos näinkin huonosti asiat sit suttaantuu omassa elämässä) niin tuollaisille reissuille voi sitten lähteä leikkimään maailmanparantajaa ja puhdistamaan sitä omaakin turmeltunutta omatuntoa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!