keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Desperately seeking Herra Kordinaattori

 Nyt kun näyttää siltä, että runosuoni sykkii niin annetaan palaa!
Aihe, josta on pitänyt kirjoittaa melkein heti Suomeen palattauani
Aihe, joka saa vereni kiehumaan.
Aihe, joka elää vieläkin.Ennen reissuun lähtöä yritettiin Paulan kanssa saada yhteys Likolaisten kordinaattoriin ja onnistuttiinkin löytämään hänen huoneensa (meidän firmaluokkien vieressä, hahaa), mutta siellä oli kauhee häslinki meneillään vastatulleiden vaihtareiden kanssa, niin sovittiin, että otetaan yhteyttä maililla.

Ylläripylläri, mulle tuli niin kiir,e ettei mitään maileja kerennyt enää lähetteleen ja asia jäi aina siihen asti kunnes muistin kysyä Paulista häiritsemään kordinaattoria. Koitettiin saada jonkinlaista audienssia meille 31.1. niin, että olisi vielä 2 vkoa aikaa huslailla vaihtohakupapereiden kanssa.

Hänen ylhäisyytensä näki sopivaksi vastata meille tuona 31. päivänä vaikka vastausaikaa oli melkein viikko.
Käyn ihan omassa mailissani etsimässä vastauksen, sillä se on niin surkuhupaisa, että on pakko lainata sitä sanasta sanaan.

"Likolle vaihto-opinnot kannattaa suunnitella kkolmannelle vuodelle."

Ja mun vastaus siihen (olisi tehnyt mieli kirjoittaa paaaaaljon kärkkäämmin, mutta hillitsin itseni):

Hei!

Kiitos tästä valaisevasta vastauksesta, mutta olisimme silti halukkaita keskustelemaan vaihto-opiskelumahdollisuuksista kasvotusten.
Luimme alle olevan linkin ohjeet, mutta meillä on siitä huolimatta runsaasti kysymyksiä aiheesta.

Olisimme siis kiitollisia jos voisimme tavata mahdollisimman pian.

Ja jos ensimmäinen maili oli huvittava niin tämän jälkeen ei enää oikein tiennyt, että pitääkö itkeä vai nauraa:

Nuo ilmoittamani ajat on juuri sitä varten, että kukin voi ihan kasvotusten esittää kysymyksiä. En usko, että noihin tilaisuuksiin tulee mitään yleisöryntäystä vaan siellä pystyy kyllä esittämään ihan "omia" kysymyksiään ja samalla kyllä tietty oppimaan lisää muiden kysymyksistä.

Katsokaa nyt ystävällisesti ilmoittamistani ajoista, sillä olen ne huolella valinnut jo muuten täysinäisestä kalenteristani. Uskon kyllä, että saatte omat kysymykset jossakin noista tilaisuuksista käsiteltyä, ok?
 

Ensinnäkin: MITKÄ VITUN AJAT?!?!? HÄÄH????
Toiseksi: Vaikka me ollaankin VAAN oppilaita, niin aikuisten välisessä kanssakäymisessä, varsinkin kun edellä mainittu on työntekijänä laitoksessa jonka kuuluisi olla meidän avuksi, voisi kirjoitusasu olla HIEMAN kohteliaampi ja kunnioittavampi. Kuinka hienoo on asioida ihmisen kanssa, jolla on valta päättää mun asioista ja joka kohtelee sitten kuin jotain paskakasaa? Hienoo, siis niin hienoo.

Me mietittiin pää puhki Pauliksen kaa, et mistä ajoista on kyse. Käytiin koulun Intrassa etsimässä tietoa, hiivittiin herra kordinaattorin oven luokse vakoilemaan mahdollista aikataululappusta, kysyttiin kasipallolta jne.
Loppujen lopuks oli pakko laittaa tuonne nuivikselle uudestaan mailia ja todeta, ettei nyt oo mitään tietoa mistään ajoista.

Ja sitten, voih ja oih, selvisikin, ettei hän nyt tajunnutkaan, että kyseessä oli 1. vuoden opiskelijat (vaikka tämä oli mainuttu meidän ekassa mailissa) eli me ei olla ikinä saatu kyseisiä aikoja. 

Lukujärjestyksen ja oman laiskuuden takia saatiin aikaiseksi mennä vasta 14.2 tuollaiselle maagiselle kyselytunnille.


Koska kyseinen tapaaminen lennätti meidät taas aivan uusiin atmosfääreihin  "annetaan teille parrua perseeseen"-tyylillä niin kirjoitan siitä ihan erikseen, ettei mahdollinen lukija hengästy ja masennu liikaa kaikista näistä vastoinkäymisistä.


Arrivederci!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!