perjantai 23. maaliskuuta 2012

Always remember that the future comes one day at a time

Okei,mua oikeesti nyt hieman jännittämään, että mitä tässä vielä tapahtuu. Kaikki sujuu niin pelottavan hyvin, että järkyttävän epäonnistumisten sarjan jälkeen on hankala uskoa, että nyt kaikki vaan luistaa läpi kohti voittoa ja kunniaa. (No ei nyt kuiteskaan ihan, tänään tuli ruotsin numerot ja sain ihan perseelleen vedetystä tentistä 1- ja kuvittelin sen perusteella saaneeni toisesta tentistä sit tosi hyvän, niin heh heh, sieltä tuli sit pelkkä 1!! 2 vkoo luin melkein joka ilta ja tuli ykkönen... Eipä taida olla mitään järkee lukea uusintaan... nyyh. Mä kun luulin et musta tulee hyvä ruotsissa :< )

No eniveis, menin eilen illalla vilkaisemaan googlesta josko siellä näkyisi ensi syksynä alkavia kansanopiston kursseja jos siellä jotenkin, jollain lailla, jostain kumman syystä, olisi mahdollisuus osallistua thai-kielen kurssille. Ja mä niin kiitän ja taputan itseäni selkään, että tällainen kutina alkoi kutisemaan eilen klo 22 aikaan sillä arvatkaapas mitä! Mitäs sinne olikaan ilmestynyt tässä kevään aikana?? Siellä oli alkanut thai-kielen tutustumiskurssi maaliskuussa!!! WTF! Millä järjellä? Missä kohtaa se on tullut tuonne, kun sitä ei todellakaan ollut tammikuussa kun kävin kaikki nuo opistot läpi.
Kuvaa voi suurentaa, tän uuden läppärin käyttö on vielä hieman huteraa...


Vapisevin sormin menin ilmoittautumisosioon ja tattatadaaa, sinne vielä pystyi ilmoittautumaan ja kurssilla oli tilaa! Huuuuhhhh, eli äkkiä netti-ilmoitus kasaan ja nettipankista 28 euron kurssimaksu vetämään. Sit Paulikselle soittoo et NYT ÄKKII TOIMINTAA!!
Aamulla tuli ilmoitus, että hakemus hyväksytty + kurssimaksu tullut perille :>

Nyt on seuraavan neljän viikon ajan sitten keskiviikkoisin 1,5 h Thain opiskelua (harmittaa että ne kolme ekaa kertaa tuli missattua, mutta uskon ettei itelle tuota vaikeuksia päästä kärrylle mukaan ja mä sit preppaan Pauliksen alun läpi) ja kurssin loputtua, peräti 5 euron maksulla me saadaan todistus suoritetusta kielikurssista.
Eli eli, jo seuraava pojo hanskassaaaa!!!

Ja oikeastaan jo nyt voi sanoa, että meillä tulee olemaan vaihtoon lähtiessä täydet pisteet molemmilla. Kieli, kv-tutorointi, Aasia-opinnot ja harjoittelu. Piste, piste, piste ja PISTEE!! Kaikki muut hakijat voi katsoo mun lyllyvää persettä kun astelen lentokoneeseen niiden naaman edessä (tai siis helvetin timakkaa takapuolta sillä meidän superdieetti alkaa maanantaina!).

Jee jee jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!