keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Do not weep; do not wax indignant. Understand

Okei, vaikka oonkin jo aikaa sitten tehnyt henkisen rauhan sen asian suhteen, että meidän rakkaasta Tamkista ei vaan lähdetä Free moverina minnekään, niin kyllä nyt aamulla kirpaisi kirjautua Jyväskylän Amkin intraan missä suoritan niitä Aasia-opintoja ja etusivulle lävähti tämä uutinen:
Kyllä se vaan kirpasee!
Tällä hetkellä tiiän jo todella varmaksi, että Paulis ja mä päästään sinne minne halutaan sillä meillä tulee olemaan täydet pisteet hakua varten (ja vaikka siellä olisikin jotain 3. vuoden hakijoita seassa joilla olis ollut enemmän aikaa hankkia pisteitä, niin en usko, että ne saa KAIKKIA hankittua Suomesta. Ellei siellä oo joku ulkkis joka saa kansainvälisyyspisteet siitä että tulee ulkomailta... nojoo, ei mietitä sitä nyt) joten turha tässä panikoida mistään. Tai no, eilen tajusin erään asian josta vois hieman panikoida, mutta käyn eka juttelemasa opolle ja panikoin vasta sitten.

Helmeintä tässä on kuitenkin se, että mitä nähtävämmin tälläkin hetkellä Tamkissa ei loppujen lopuksi hirveen moni ihminen tiedä tästä free mover-pannasta. Paulis oli Proakatemian kokouksessa ja siellä nykyiset opiskelijat oikein mainosti sitä, että sen vaihtopaikan voi hommata ite. Eeehh heh heh... Ja kuulemma muutenkin kaikki jotka nosti kädet ilmaan et haluaa vaihtoon ei ole mennyt kv-tuutoreiks. No, in your face motherfuckers kun hakuaika lähestyy eikä pisteitä ole. Slovakia odottaa.

+ Joku kusinaama oli iskenyt AE:n mainoksen meijän ilmotustaululle!! Haha! En tiiä pitäiskö tästä lähettää kv-kordinaattorille joku sellanen mukaystävällinen viesti siitä, että ehkä tää niiden uus päätös kannattais ilmottaa Intrassa jotta KAIKKI olis tietosia siitä. Ihme salailua koko paska, miksi?

Oon myös laittanu työharjottelusopimuksesta mailia kv-toimistolle jo kahdesti eikä vastausta kuulu. Olisi kiva tietäää miten tää sopimus/viisumi asia menee niin vois kirjottaa paperit valmiiks. Changilta kun laittaa postia tulemaan niin menee ainakin se 1 kk joten ne olisi hyvä saada kesän aikana tänne päin niin kerkiää konsulaattiin ilman paniikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!