torstai 22. maaliskuuta 2012

Know or listen to those who know

Tämän viikon saldoa:

Saatiin järkyttävän sähköpostirupean jälkeen säädettyä meijän hakemukset VirtuaaliAmkiin ja nousukiitoinen elämä vaan jatkuu: hakemukset HYVÄKSYTTIIN eli nyt mä ja Paulis opiskellaan 5op:n kokonaisuus Aasia-opintoja TAMKIN PIIKKIIN =) (mä niin ootan uutista maailmanlopusta kun yhtäkkiä kaikki alkaa meneen hyvin)

Kaikki informaatio on jo tulostettu ja hieman sitä on jo luettukin, eka deadline on 31.3, joten tänä viikonloppuna pitää rykäistä tehtävä pois alta. Vaikka koko kurssi on enkuks niin lukiessa noita materiaaleja tajuaa ettei se kieli nyt niin hankalaa on. Kattoo sit kuinka paljon alkaa itkettään kun esseen kirjoitus tulee ajankohtaiseksi...
Ohjeissa luki, että kurssiin käytetään arviolta 135 tuntia (ranteet auki!!), mutta meillä meni Pauliksen kanssa tasan 1 h kun käytiin 1/4 matskusta läpi joten omalla -hyvinkin optimistisella- laskutavalla tohon ei kyllä käytä kuin max. 30 h ja siinäkin olis sitten varattuna 20h esseeseen. Eli kyllä tän jotenkin rykäisee läpi.

Ennemmin huolestuttaa/ärsyttää noi koulun miljoonat raportit, jotka vois mun puolesta tunkea sinne syvimpään suolenmutkaan omassa hekumallisessa turhuudessaan.

Tällä viikolla oli myös
KV-TUUTORIKOULUTUS

Tiistaina ja torstaina tuli istuttua klo 20 saakka koulussa, mutta nyt on sopparit allekirjoitettu, tuutoripassi takataskussa ja pisteytysjärjestelmän pojo sekä opintopiste (vai pisteet?) kiikarissa. Ootan kyllä innolla, että pääsee myös hommiin ja kontaktiin tuutoroitavien kanssa. Syksyllä tulee olemaan PAAAALJON hommaa, mutta en nyt näillä näkymin tuu olemaan hirveesti töissä niin mikäs siinä ulkkiksia auttaessa. Päästään valitsemaan omat tuutoroitavat kesän alussa ja siitä homma jatkuu mailien vaihdolla kunnes he saapuvat Treelle. Ainakaan koulun lappujen mukaan ens syksynä ei olisi tulossa ketään Thaimaasta -___- MIKSEI?? Pitää sit tyytyä muihin aasialaisiin.

Oli kyl hauska huomata, kuinka eri paikoista ihmiset on kiinnostuneita. Kukaan muu ei maininnut Thaimaata tai mitään muutakaan Aasian maata vaihtarikohteekseen. Mikä on mulle, Paulikselle ja Idikselle (mul on niin hyvät lempinimet kaikille...) ihan sairaan hyvä juttu, sillä kv-tuutorointi on kuiteski suht helppo keino saada ylimääräinen piste ja jos ne, ketkä meinaa hakea Aasiaan ei käytä sitä hyväkseen niin muhahahaa, katteellaan si ens tammikuussa ketkä pääsee ja ketkä ei.

Mun ja Pauliksen ideoima toukokuinen Pekingin reissu nyt peruuntui niin oli myös kiva saada kuulla, että kv-tuutorina meillä on mahdollisuus lähteä vaihtareiden kanssa Tukholmaan päiväksi (ruuan hinnalla) sekä pariksi yöksi laivalla Pietariin (200e)!! Kuinka helmee!! Tää rotta on niin menossa molemmille reissuille, varsinkin Pietariin eli vanhaan kotikaupunkiin olisi todella mukava päästä sitten ööh... 14 vuoteen.

En mitenkään oota innolla jotain vaihtareiden partyparty-elämää, mutta muuten kyllä sairaan hienoa päästä tutustuun ihmisiin ja auttaa mahdollisuuksien mukaan vieraita tän maan asioissa ja tavoissa. Jihuu!


BBA:n kova edustus kv-tuutorimaailmassa!

// Ja apurahahakemus kirjoitettu ja palautettu!
Sekä työharjoitteluasiaa hieman vety eteenpäin, mutta viikonloppuna lisää effordia siihen sekä kenties jo jotain löpinän arvoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!