tiistai 13. maaliskuuta 2012

A person who aims at nothing is sure to hit it

Eilen oli tämä kauan odotettu ja pelätty tapaaminen koulutuspäällikön kanssa jonne ei koulutuspäällikkö päässyt paikalle. Onneksi kv-kordinaattori otti ohjat haltuunsa ja täytyy myöntää, sieltä pilkahti jopa ihmisyyden esiasteita näkyviin sen tunnin aikana mitä juteltiin. Paulis tuli messiin, kuuntelemaan ja kyselemään, hänellä on vielä omat sotkunsa selvitettävänä liittyen Proakatemiaan ja miten työharjoittelu tapahtuu sen kautta (mähän pidän koko ajan salaa peukkuja pystyssä et se Proakatemia olis ihan pee niin Paulis tulis sitten mun kanssa maailman ääriin) :D

Kordinaattori oli tulostanut keskustelun tueksi mun maileja ja alleviivannut niistä tärkeitä kohtia mihin sitten saatiin vastukset. Meinasin eka paskantaa housuuni kun näin ne mailit. Koitin vakoilla sivusilmällä etten vaan ollut kirjoittanut mitään hävyttömyyksiä niihin viesteihin... :D

Mitään diilejä ei kyllä kokouksen aikana syntynyt. Koulu on nyt todella tiukalla linjalla noiden vaihtarihommien kanssa. Mut nyt tietää varmaksi sen rajan mihin viiva on piirretty.  Eli joko koulun kautta tai sitten se vitun välivuosi. TAI se koko tutkinto ulkomailla, mut kyllä se 5 v koulussa ahdistaa hieman. En tiedä, nyt ei oo ainakaan enää sitä fiilistä et "vittu mä jätän ton koulun kesken ja näytän kaikille mistä kana kusee!" ja se on vaan hyvä asia.

Niin, pakko mainita et nyt vielä tarkentui se syy miksi koulu on vetänyt nämä paniikkipissat housuunsa ja kieltänyt kaikki muut vaihdot. Ja tämä juttuhan on niin hyvä ettei edes naurata!
En ole nyt ihan varma kumpaan uutiseen se liittyy kun on nyt ollut liikkeellä valelääkäreitä ja valeTRADENOMEJA (lol?!?!?), mutta näiden kusinaamojen takia siis on tiukka linja otettu käyttöön!!!!
Kun he ovat onnistuneet väärentämään TAMKin paperit itselleen... MITÄ V****A!!!??? Onko ehkä hieman ylireagoitu? Miksi tämänhetkisten opiskelijoiden pitää kärsiä siitä, että jotkut on onnistuneet saamaan tamkin omilta nettisivuilta pohjat väärennettäviä todistuksia varten?? Kannattaisko hieman tarkistaa vaikkapa sitä informaatiota mitä jakaa? Tuli niin sellanen olo, että mä etin noi ihmiset käsiini ja työnnän halon niiden perseeseen.Että kiitos vaan julma maailma kun pitää mun elämää näinkin monen välikäden kautta vaikeuttaa!
Mä toivon, että noi yksilöt saa todella kivuliaan paksusuolensyövän itelleen!!

Nyt elämä jatkuu siis niin, että seuraava vaihe on kansainvälisen työharjoittelun rukkaaminen paperisodan läpi.
Sovin perjantaiksi palaverin kv-ohjaajan kanssa (miettikää kuinka monen KV-ihmisen kanssa tässä on jo juteltu!!!!) ja mä nyt toivon ja rukoilen, että kaikki menee hyvin ilman mitään pettymyksiä (sillä sit mä oikeesti joudun jo pehmennettyyn huoneeseen...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!