lauantai 28. huhtikuuta 2012

Faith consists in believing when it is beyond the power of reason to believe

Sain tällä viikolla työharjottelusopimukseni Thaimaasta. Tyhmänä en tajunnut ottaa kuvaa hienosta Thai-kirjekuoresta täynnä temppelipiirustuksia, leimoja ja postimerkkejä ennenkuin vein sen kv-ohjaajalle.

En jaksa ees paasata samoista asioista uudelleen ja uudelleen, mutta jälleen kerran homma meni aivan älyttömäksi selittelyksi. Kuinka monta kertaa pitää selittää, ettei Thaimaassa vaan voi olla  6kk muuten vaan? Kuinka monta kertaa pitää kertoa, että siellä on sellainen asia olemassa kuin high season? Mihin muutenkin katoaa tää alussa tuputettu ideologia, että työnantaja on tärkein? Mikä on motivaationa keksiä ihmeellisiä tekosyitä sille, että 5 kk olisi nyt vaan riitettävä? Koska ammuin alas kaikki vanhat argumentit ennenkuin ne oli hypäänneet ees ilmaan, homma jäi tällä kertaa roikkumaan VAKUUTUKSISTA. Ettei koulu sitten korvaa kuin 5 kk.

No huh huh, sentään! Kysyin, et kui hiton vaikeeta niiden on siellä koulussa raapustaa paperi missä erikseen mainitaan missä kohtaa on koulun vakuutus voimassa ja missä mun? Lähen matkalle aiemmin ja tuun oleen siellä pidempään kuin TAMKin armollinen vakuutus sallii. Otan muutenkin sellaisen supervakuutuksen, joka korvaa sitten ne harrastusjututkin, joten argumentti "miten sä olet sit sen vikan kk töissä ilman meidän vakuutusta??" on NIIIN HITON EPÄVALIDI ETTEI TOSIKAAN.

Jos mulla on muutenkin joku himovakuutus päällä ja jotain sattuu, jopa sen työajan sisällä milloin TAmkin vakuutus on voimassa, niin mennessäni sairaalaan helpointa on iskee oma vakuutuskortti ja That´s it. Emmä tuu maksaan siellä mitään kuluja paikan päällä, joten mun puolesta Tamk voi jättää vaikkapa sen vakuutuksen kokonaan pois mun tiedoista, sillä oma vakuutus on kuitenkin pakollinen.

Krooh krooh oikeesti. Nimiä nyt ei todellakaan kirjotettu paperiin vaan pitää ootella vapun yli, että ohjaaja paneutuu asiaan perusteellisesti. Pitääköhän mun leiriytyä sen oven eteen ja kiusata läsnäolollani niin kauan, että asia hoituu? Fiilis on taas meinaan sellanen, että kohta joku kusee päälle. Toi ohjaaja ite eka ehdotti mulle tätä projektisuunnitelmaa kattamaan sen vikan kuukauden ja nyt se yrittää saada mua luopuun ideasta?? wtf oikeesti? Ja nyt itketään vakuutuksista?

Ja ihan näin by the way, pakko sanoa, että sain aikaiseksi kirjoittaa sen nyyhkykirjeen kv-kordinaattorille jo viikko sitten ja voin kertoo, ei oo vastausta näkynyt. Pitääköhän sitä taas ottaa yhteyttä Tamkoon ja usuttaa niitä noiden mun rienaajien kimppuun?


Paras läppä on se, että likolaisista joku tyyppi on nyt eräässä toisessa hotlassa työharjoittelussa Thaikuis ja sitten ohjaajani kyselee: "mut mites se sai vaan 5 kk?" No vittuako se mulle kuuluu et miks se sai 5 kk?! Koska ne sopi niin toisen hotellin kanssa??!?!?! Koska se meni sinne NYT ja on siellä heinäkuun loppuun saakka. OMG meinasin repiä pöksyni siinä kohtaa. Jos mussutus aiheesta alkaa niin meinaan niin kysyä, että mitäköhän arvon opiskelija tekee siellä 5 kk hotellissa LOW SEASONIN aikaan JOLLOIN EI OO KETÄÄN EES PAIKALLA?!??! Ehkä siks se 5 kk on ok, koska se 5 kk tulee oleen vitun pelkkää lomailua ja perseen kaivelua!!!!!!

Ja sitten mulle russutetaan EDELLEEN jostain työnkuvasta!! Et mitä sä siellä nyt teitkään? Oot lukenu sen lapun jo kaks kertaa!!!!! Oot hyväksynyt sen 2 kertaa!! Miksi pitää palata asiaan vielä?!!
OMG JESUS FUCK

Kiitos ja näkemiin, mä lähen lauantaiaamun kunniaksi koulun kirjastoon hakeen kirjoja avoimen yliopiston kursseja varten. Vittu saatana.2 kommenttia:

 1. xD sori ku naurattaa. Ymmärrän kyl turhautuneisuuden, koska aikamoista paskaa saat niskaa ku on mukamas niin vaikeeta. Onks siel töis jotain henkisesti ja älyllisesti vajaita tyyppejä ku ei ymmärretä/sisäistetä mitään...

  Ku kaikki on hoidossa ja mitää ei voi enää perua koulun puolelta, ni kirjota joku yleisönosastoteksi johku lehtee. :D Tai jotain vastaavaa.

  VastaaPoista
 2. Kyl muakin naurattaa jos ei itkettäis :,,D

  Tää on kyl aikamoista tuulimyllyjä vastaan taistelua. En tiiä et voiko tommosesta edes valittaa mihinkään kun kai sekin selitettäis vaan jollain "kiireellä".

  PAska koulu, paska linja. Paitsi tietty niille ketkä tyytyy siihen mitä annetaan eikä kyseenalaista mitään.

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!