sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Fear cannot be without hope nor hope without fear

Nyt on opiskelumotivaatio kadonnut lumen mukana pääsiäislomalla. Osasyynä saattaa olla liian pitkä vapaa (se pääsiäisloma) jolloin ei voinut tehdä muuta kuin raapia säkkejään tai sitten psykoosin hellittäminen kun suurin osa tehtävistä alkaa olemaan pulkassa (ja puhti ihan loppu). Vielä ei ihan vaan sais luovuttaa sillä aasian opinnoista on suurin homma vielä edessä päin (6 sivun essee, jonka olisin niin helposti voinut kirjoittaa pääsiäisenä... -__-) sekä koulun tentit. EI JAKSAAA!!!
Tavoite on vaan päästä kaikesta läpi, mutta tällä hetkellä tuntuu, että senkin eteen  joutuu näkemään liikaa vaivaa.

Ulkomaanhommissa on tapahtunut seuraavaa viikon aikana:

Tiistai:

Varmistui, että likolaisten kv-ohjaaja sekä kv-opettaja tulee olemaan ohjaajani työharjoittelun ajan (muuten jees, mutta se täti on aika tiukka :D). En oo vieläkään saanut aikaiseksi kirjoittaa omaa armahduskirjelmääni kv-kordinaattorille, mutta tuleva ohjaajani lupasi puhua hänen kanssaan. Koska mun työharjoittelu kestää 6 kk on mulle pakko kehittää siihen joku 5 op ekstrahomma jolloin pisteitä kertyisi 35 ja puolen vuoden pesti tulisi katetuksi.  Suunnitelmissa siis (kiitos ohjaajan keksinnön) olisi projektin suunnittelu ja toteutus työharjoitteluyritykselleni, esim. asiakastytyyväisyyskysely tai markkinointisuunnitelma.

En tiedä johtuuko se siitä, että oon henkisesti jo aika väsynyt kaikkeen tappeluun, mutta meinasin oikeesti alkaa itkeen epätoivosta juteltuani ohjaajan kanssa, kun hän vieläkin oli liikenteessä tyylillä "onko sun ihan välttämätöntä olla siellä se 6 kk? Hmm, hmm, mun tarttee jutella kordinaattorin kanssa ja kysyä hänen mielipidettään... täytyy nyt katsoa miten tämä menee..."

Koitan pitää naamani ja ääneni peruslukemilla kun sanon "no, sen olisi nyt parasta vaan sopia herra kordinaattorille kun sopimuspaperit on jo allekirjoitettu ja lähetetty Thaimaaseen" samaan aikaan mieleni huutaessa TÄÄ EI VITTU VOI OLLA TOTTA, MITÄ VITTUA TÄSSÄ PITÄÄ VIELÄ MIETTIÄ JA KESKUSTELLA?!??!?! SANONKO KUKA VOIS TUNKEA SANONKO MINKÄ SANONKO JUURI MINNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"#"&#"&&%#&%"#%"#"%

Mun mielenterveys ei oikeasti kestä enää yhtäkään avstoinkäymistä tän asian saralla. Voisin ottaa itteäni nyt palleista kiinni ja kirjoittaa kordinaattorille nyt sen kirjeen, jotta se tajuaisi mikä on homman nimi mun opinnoissa. Argh.

Keskiviikko:


Tokavika thai-kielen tunti. Toisaalta nyyh, mut toisaalta ens viikon jälkeen on keskiviikkoiltana taas mahdollista joko reenata tai tehdä kouluhommia. Ja tarvittava todistus vaihtoa varten on hanskassa.

Tunnin päätyttyä me jäätiin vielä Pauliksen kanssa siihen jotain säätämään kun Pauliksella oli ongelmia kengän istuvuuden kanssa. Kuulin samalla kun eräs tunnilla oleva tyttö sanoo opettajalle, että hän ei pääse vikalle tunnille kun hänellä on vaihtoonlähtöinfo silloin. Mraah, no meikähän on ihan kärppänä siinä heti:
"Anteeks, minne sä oot menossa vaihtoon?"
"Bangkokiin ensi syksynä."
"Mistä koulusta sä oot??"
"TAMKista."
"MONTAKO PISTETTÄ SULLA OLI?!??!?!?!?!"
"Olisi mulla ollut pisteitä, mutta niitä ei koskaan kysytty."
" O.O MIKSEI!?! "
"EI sinne hakenut kuin 2 opiskelijaa joten me päästiin ilman pisterankkausta."
"WUUUT?? Meille herra H. (kordinaattori) sanoi, et sinne hakee satamiljoona ihmistä ettei ees kannata hakea. Että me ollaan tässä juuri keräilemässä niitä pisteitä hiki hatussa syksyn 2013 vaihtoa varten."
"Joo, samaa se mullekin sanoi ja olin jo henkisesti valmistautunut siihen, että pääsen kakkoskohteeseen vaihtoon."

MITÄ KUSETUSTA?!?
Tässä on siis selkeä, kiistämätön todiste siitä, kuinka kordinaattorin kusipääasenteen takia ihmiset ei edes yritä hakea. Tosin tässä kohtaa pitää sanoa, että oon mäkin sen verran kusipää, että oon nyt Pauliksen kanssa ihan hiljaa tästä, tehköön saatanan kätyri hommansa loppuun myös ensi vuonna niin me liidetään Bangkokkiin niin että paukkuu. Sopii mulle. IHAN TÄYDELLISESTI.

Torstai:

Työharjoittelupaikan pomolta tuli viestiä, että paperit on nyt allekirjoitettu ja laitettu postiin kera viisumia varten tarvittavien asiakirjojen. Lähetys on perillä kuun lopussa. JEEJEJJEE!
Olisi olut tottakai huippua jos sen sopparin olis saanut skannattuna niin olisin jo nyt voinut täyttää apuraha- ja kelahakemukset, mutta en valita. Teen ne sitten viimeistään toukokuun alussa.

Samoin tuli pieni henkinen faak, kun pomo oli kirjoittanut hakemukseen, että saan 250e palkkaa/kk joka menee sitten asumiskustannuksiin, jotka ovat, yllättäen, 250e. Kelalta siis herahtaa automaattisesti asumistuki täytenä: JES!; mutta samalla tää meinaa sitä, että mulle kirjataan tietoihin 500e:n tulot tälle vuodelle ja 750e:n tulot ens vuodelle: EI HYVÄ. Pitää siis olla vielä enemmän silmä kovana omien tulojen kanssa nyt kesällä.

Joo, tiiän, ihan läppä joku 500e, mutta mulla on nyt niiiiiiiin tiukilla jokainen euro, että se vaikuttaa ja paljon. Lisäksi se apuraha-homma ei ole vielä selvinnyt ja jos sieltä lurahtaakin mulle joku tonni niin oon ihan lirissä.

Näillä mennään nyt!

2 kommenttia:

 1. Ensinnäki, mikä vittu sitä koordinattoria vaivaa?!?!? stupid human being.

  Toiseksee: miljoonasti tsemppiä ja jaksamista, että saat kaikki tehtyy Suomessa ja pääset sit tähän maanosaan! :) BKK!!!! <3

  VastaaPoista
 2. MÄ EN TIEDÄ!!! :((
  Mä koitan koko ajan kerätä rohkeutta et saisin lähetettyä sille mailia nyt tosta omasta tilasta UUDELLEEN kun siihen aiempaan ei tosiaan täs kuukauden aikana ole vastausta herunut.

  Hankalaa vaan on saada viestistä sellaista, ettei siitä paista älytön vitutus koko hommaa ja sitä äijää kohtaan D:

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!