lauantai 21. huhtikuuta 2012

I travel not to go anywhere, but to go. I travel for travel's sake. The great affair is to move.

Mun polvee särkee, mieli on maassa (kannattaako edes mennä street-tunneille eilisen 9h säryn jälkeen?? :<), mut lääkäriaika on nyt varattu ens tiistaille. Siellä sit itkua polvesta ja selästä, aijaijai kun tää wannabe-urheilijan elämä on rankkaa.

Koska ei ole mitään ajankohtaista kerrottavaa (paitsi valitusta vaivoista) niin tyydytään haaveilemaan matkoista ja muistelemaan vanhoja. Tähän masennusteemaan sopii hyvin nää ulkoiselta kovikselta löydetyt Pariisin reissun hautausmaakuvat.

Pariisissa kävin syksyllä 2010 Tiiniksen kanssa kun Easyjetti vielä lensi Helsingistä sinne johonkin 80e menopaluuhintaan. Vietettiin siellä melkein viikko kuluttuan kengänpohjat puhki ja syöden läheiset kahvilat tyhjiksi macaron-leivoksista (tai oltaisiin syöty jos olisi ollut rahaa, Pariisi oli ihan himokallis mesta terveisin 5 krt mäkissä syönyt...).

Cimetière de Montmartre on aika helkkarin iso hautuuma-alue sijaiten Montmartren länsipuolella. Sinne on haudattu paljon 1800-luvun kuuluisuuksia. Haahuilessamme emme tosin löytäneet yhtäkään, mutta oli mesta muuten kyllä aika hc hautaholveineen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!