sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Dancing is like dreaming with your feet!

Tänään olivat Hip Hop Housen kevätnäytökset Tamperetalolla ja meikäläiset (mä ja Sipe siis) tanssittiin Reggaeton 1-ryhmässä. Oli hyyyyvin outoa aamulla alkaa iskeen meikkiä naamariin ja laittaan itseään kuosiin, onhan tässä puoli vuotta kuljettu tyylilleen uskollisena verkkareissa tukka rasvaisella ponnarilla. Ei oo paljoa kerennyt tutkimaan millaiselta sammakolta sitä näyttää koulun, työn ja reenien ohessa. Oli aika kuumottavaa lähteä puolen päivän aikaan tepasteleen kauheet ghetto biaatch-vetimet niskassa Tammelan pulsujen sekaan.

3h valmistutumista= 3 min esitys!
Jännitti, mutta ei onneks lähellekään niin paljoo kuin viime vuonna. Silloin meinas taju lähtee kun pelkäs vaan sitä, että mokaa. Ja hyvin toi meni, omasta mielestäni ainakin! Totuus paljastuukin sitten kun pääsee näkemään dvd:stä... :P

On ihana miten tuolla jotenkin tulee kauhee äkkibondaus  reenikavereiden kanssa vaikkei reeneissä oo aiemmin mitään puhunutkaan. Sit on sääli, että kesällä ei oo mitään kun yhteishenkee on saatu aluille. Pitää syksyllä si bongailla samoja ihmisiä.

PS. Mun ihana mustelma on  oikee eyecatcher...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!