keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Future. That period of time in which our affairs prosper, our friends are true and our happiness is assured

Tänään oli viimeinen koulupäivä! Hurraa!  Ulkona paistaa aurinko, on ihanan lämmintä ja meikä hikoilee koneen ääressä.... öööh? Nojoo, näin tässä kävi kun ahkera opiskelija jäi tulostelemaan kirjoista itselleen infoa koskien Thaimaata liiketoiminta-alueena. Ja sitten piti juosta onnesta soikeana postiin hakemaan tanssimattoa, mun tulevaisuuden avainta hulluihin nörttitanssitaitoihin.

Jotta lasku sosiaalipummin rattoisaan elämään ei olisi järkyttävän jyrkkä, on mulla vielä maanantaihin saakka pieni pakaralihaksia kuluttava puristus jäljellä kun asetin itselleni tavoitteeksi suorittaa kauppatieteen perusopinnoista sen 6 op:n kurssin kahdessa viikossa.

Sen jälkeen on vielä jäljellä 4 op:n kurssi, mutta suoritusaikaa on 31.7 saakka, joten aikamoisella taiteilijan vapaudella pääsee sen kanssa painimaan. Lisäksi mulla on nyt entisen PIRAMK:in moodlessa auki 2 op:n orientaatiokurssi, joka pitää suorittaa ennen harjoitteluun lähtemistä (minneköhän toi liko meinaa tunkee nämäkin op:t + samanlaiset tulee vielä kun vaihdon aika koittaa?). En oo vielä tarkemmin kurssin sisältöä vilkaissut, mutta ennen matkaa tehtävät jutut liittyy kulttuuriin ja tapoihin tutustumiseen sekä suunnitelmiin oman harjoittelun suhteen. Harjoittelun aikana pitää väkertää raportteja sekä tehdä joku megaraportti Suomeen rantautumisen jälkeen jotta opintopisteet heilahtais winhaan. Bullshittiä kermakuorrutuksella siis.

Ja jottei hommat lopu heti alkuunsa, on mulla kovana tavoitteena opiskella noita Thai-kielen kurssilla saatuja materiaaleja niin, että oikeasti olisi sanastoo takaraivossa ennen take offia. Lisäksi se venäjän kielen kurssi kuikuilee siellä syksymmällä jos inspiraatioo löytyy.

Heinäkuun lopussa saapuvat myös Tamkin ensimmäiset vaihtarit kielikursseille, voisin veikata että suurin osa tulijoista olisi juurikin aasian maista, eli mä voin valkata heidät omiksi "valvottaviksi" ja jo kesän aikana tutustuttaa tähän hienoon Suomen maahan sekä tottakai ykköskaupunkiin Tampereeseen. Tulijat saavat lähtemättömän vaikutuksen (lue: vitunmoiset traumat), mutta siperia opettaa!


Kun ei voi tehdä töitä (paitsi pimeenä, työtarjouksia otetaan vastaan krhm...) niin voi sitten sivistää itseään henkisesti opiskelun parissa. Koska opiskelu on vaan niin mukavaa!

2 kommenttia:

 1. :D vitunmoiset traumat. Juota ne känniin niin ei ehkä tunnu niin pahalta. Paitsi kesäsuomi on ihan ok. Enkä tajuu miten jaksat kahes viikos kasaa kauppiksen 6op kurssin!! Hullu nainen.

  ps. BKK calling!!!

  VastaaPoista
 2. Mä en ehkä todellakaan oo paras ihminen kertoon kuinka vitun ihku tää suomi on ja kuinka vielä IHQUMPI toi Tamk on :D Mä juotan itseni känniin niin sit rakastan kaikkee ja kaikkia! xD

  No mä kans mietin eka et oisko se mahdollista, mutta kun tässä on vielä 4 päivää aikaa lukee matsku ja tehä ne tentit (max. 1 h) tentti niin kyllähän se vaan on. Oon jo 1/3 lukenu ja nyt täs olis oikeesti kokonaisia päiviä aikaa lukee. :D

  ps. BKK is SOOOO calling!! Oikeesti, siit tietää että on jo epätovon tasolla tää kaipuu kun oikeesti aattelee innolla jopa sitä helvetin tyyssijaa eli Khao San roadia <3

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!