tiistai 22. toukokuuta 2012

I was now resolved to do everything in my power to defeat the system

Hei pitkästä aikaa hieman koulujuttuja!
 Jee!

 Oma HOPS:

Lähetin eilen sitten sen neljännen sähköpostin kv-kordinaattorille. Enkä enää jaksanut olla kovin ystävällinen, oli pakko kirjottaa, et jos herra All Mightyllä on kauhee kiire niin vois vaikkapa delegoida mun keissin jollekin toiselle.

Yhtäkkiä sitten vastaus tuleekin parissa tunnissa! Wohoohooo! Aiempiin viesteihin olikin niin saakelin vaikee vastata?! Varsinkin kun vastaus on suurin piirtein tällainen:

"Olemme hoitamassa asiaasi, mutta en yksin pysty siihen vaikuttamaan
vaan tässä on ihmisiä eri osastoilta mukana. Yritämme sopia yhteistä aikaa
jotta voimme paneutua tähän. Sinulla on työharjoittelu nyt sovittuna,
siitä on hyvä lähteä liikkeelle."

 Siis Oh Mi God... Kuin vaikeeta olisi ollut jo heti ekaan viestiin vastata, että tämä vaatii aikaa, mutta don´t worry, me ollaan sit yhteyksissä kun homma selviää????!!!!
Oli pakko kirjoittaa takaisin, että "Mukava kuulla, että homma rullailee eteenpäin ja arvostan vaivannäköänne asian suhteen. Olisi ollut vain mukava kuulla tästä jo aiemmin, niin ei olisi tarvinnut epätietoisena ihmetellä mitä tapahtuu. Mutta jo vuoden verran TAMKin tiedotuspolitiikkaan tutustuen en ihmettele yhtään, että olen jäänyt pimentoon."
Nää on pieniä asioita, mutta ne on myös niitä jotka vetää mut raivon partaalle. Kuvitteleeko joku, että ihminen osaa lukea ajatuksia? Kuinka paljon helpompaa on heti vastata? Niin välttyis niiltä jokaviikkoisilta uusilta tiedosteluviesteiltä! Sitten kun ei yhtään tiedä kuinka pikkumaisia jotkut ihmiset saattaa olla (varsinkin ne joilla on jokin kuvitteellinen valta ylitse muiden), niin on pakko niellä suurimmat mölyt mahaansa ainakin siihen saakka, että omat asiat on kuosissa. Huuuh huuh taas...
Eikä se homma nyt mitenkään oo hanskassa ton työharjoittelun kanssa sillä koulu alkaa hei 2 kk ennen sitä ja mun olis hyvä tietää mille kursseille mä meen ja minne en!!!! Etten vaan HERRANEN AIKA opiskele taas liikaa jotain, mitä te ette voikaan laittaa todistukseen ihan vaan siksi KUN ETTE HALUA.
Suck my sugarlumps!


Kv-Työharjoittelu:

Tää on mukavampi asia, niin ei tarvitse kaivella uusia nitroja yöpöydän laatikosta.
Laitoin eilen kyselyä vihdoinkin Kilroy Travelsille lentolipuista ja pyysin hyvää tarjousta. Lennot olisivat 6.10.2012 ja 16.4.2013 eikä avointa paluulippua saa olla jos mielii saada pitkän viisumin Thaimaan konsulaatista. Siksi siis on pakko ottaa paluulento heti työharjoittelun jälkeiselle ajalle (ja on ollut pakko oottaa tähän saakka, että ostaa liput, sillä lippuja ei saa kuin vuodeksi eteenpäin netistä. Muuten voisin ostaa ihan itse liput, mutta koska meinaan jäädä mestoille vielä pyörimään enkä halua tuhlata paluulipusta maksettua summaa, on Kilroy tässä oleellisessa asemassa. Heiltä saa opiskelijalippuja joiden lentopäivää pystyy muuttamaan lisämaksua vastaan (joka on ymmärtääkseni joku 50-100e). Nyt sitten ootellan vastausta. Pyysin tarjousta niin Finskin suorista lennoista kuin välilaskulennoista Turkish Airwaysillä.

Hahaa, kävin äsken vilkasemassa, niin jos meinaa lähteä su 7.10 tai sitä ennen niin lento maksaa vaivaiset 2366e, mutta jos lähteekin ma 8.10 niin liput saa 627 e:llä. Haha, voi penaali! Siinä sitten miettimään, että lähteekö aiemmin Turkkikoneella ja saa lomaa pari päivää enemmän ennen töiden alkua vai lentääkö Finskillä ma.

Aasia-kurssi Virtuaali AMK:ssa:

Paulis laittoi aamulla viestiä, että kurssi tuli näkyviin meidän Winhassa. 4 tuli!! Haha! Älkää siis koskaan aliarvioiko Google Translaten voimaa! Kurssin laajuus oli sen 5 op ja siihen sisältyi:
-Enkunkielisen materiaalin lukeminen
-Keskustelufoorumilla jutustelu kahdesta eri aiheesta
-Sekä muiden kirjoituksiin kommentoiminen
-6 sivun essee jostakin annetusta aiheesta
-Uutisten seuraaminen valitusta maasta ja raportin kirjoittaminen
-Monivalintatentti
-ItsearviointiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!