torstai 28. kesäkuuta 2012

Aonang

Railayn vekkuleiden tapahtumien jälkeen jätimme haikeat (tai laimeat) jäähyväiset pojille ja suuntasimme pitkähäntäveneellä Ao Nangiin. Pojat lähti Bangkokkiin huo..pariksi päiväksi hengaileen ennen lentoa takaisin Maltalle. Aonangin ranta sijaitsee Krabilla ja sinne tehdään myös valmispakettimatkoja Suomesta.

Me oltiin mestoilla muistaakseni vain 2 yötä ja otettiin aika iisisti. Piti vähän kerätä voimia, sillä full moon oli tulossa. Käppäiltiin Aonangilla vain pääkatua ja rantakatua pitkin ja se fiilis mikä siellä tuli, niin en ihan kärppänä kyllä menisi uudestaan. Voi olla, että ne samat turistikrääsät oli nähnyt jo liian monta kertaa ja tuolla ne alkoi sitten oikein kunnolla kyrsimään. Myös intialaiset yli-innokkaat myyjät sai vanteen kiristymään päässä, varsinkin kun sen thaikun kusettaman 100 bahtin sijaan tää koleran syömä apina koitti ottaa välistä vähintääm 500 bahtia. Ruokapaikat oli ihan hirveitä (ainakin ne minne me eksyttiin), just sellasta ylihintasta huonosti valmistettua länkkäriruokaa. Onneks meijän hotlalla oli oma pikku rafla missä tomera täti iski Phad Thait tulille.
Suurin ilomme Aonangissa oli -huomaako joku muuten pientä idioottimaista ristiriitaa mun puheissa? - vanha kunnon ystävämme Mäkkäri ja sen hiilaripullat. Kapitalismin pyhä symboli ja
länkkäriläskien päiväunien kiihottaja. Turha siis kai mun mussuttaa, että aonang oli jo liian turistipaikka, eihän silloin siellä olis ollu mäkkäriäkään! Me rullattiin sinne heti kun huone oli hankittu ja iskettiin Big Macit (large) naamariin. Käytiinköhän me siellä yhteensä kolme kertaa 24h sisällä... :D aah!
Tää oli nyt vähän tällainen mesta, aikalailla läpikulkupaikka meille. Varmasti siellä olisi ollut paljon kaikkee hienoa nähtävää (ja mielestäni tuolta sai tehtyä kivoja veneretkiä läheisille pikkusaarille), mutta oma kunto ja fiilis ei kyennyt muuhun kuin makaamiseen. Rannalla, hotellilla, mäkkipullan päällä, mäkkipullan alla ja totisesti,myös mäkkipullan vieressä. Alkaa ensimmäinen reissu olemaan puolessa välissä omien hatarien laskujen mukaan ainakin. Seuraavaksi me matkasimme hieman pidemmän reitin aina Koh Phanganin saarelle viettämään sitä aitoa ja alkuperäistä FULL MOON PARTYA!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!