torstai 14. kesäkuuta 2012

Railay

Phi Phin jälkeen suunnattiin Railayn biitsille. Railay sijaitsee Krabilla, lähellä Ao Nangia. Vaikka mesta onkin sisämaassa, sinne ei pääse teitä pitkin mistään. Eka matkattiin isolla paatilla ja lähempänä rantaa tuli pikkaiset pitkähäntäveneet hakemaan porukkaa ja kuljetti rantaan asti. Ei laitureita, ei satamaa, laukku ylös ja kahlaus rantaan.

Paikka on hiukan hämäävä, koska se vaikuttaa ihan pieneltä saarelta jolla on kaksi rantaa: rikkaiden hieno ranta ja köyhien viidakkoranta. Maata on välissä joku hieman reipas kilsa jos sitäkään (2 painavaa laukkua käsissä 35 asteen helteessä hämärtää hiukan etäisyyksiä...).

Sanomattakin selvää, että me lyllerrettiin sinne köyhien puolelle. Siellä ei sinänsä edes ollut kunnon rantaa vaan puut kasvoi suoraan merestä eikä hiekkaa pahemmin ollut.

Railay on sellainen paikka, että sinne kannattaa mennä yhdeksi, max. 2 yöksi. Ellei ole tietty joku hullu vuorikiipeilijä. Me oltiin se 2 yötä ja se riitti vallan mainiosti kaiken näkemiseen ja sen toteamiseen, ettei mitään nähtävää ole. Rikkaiden biitsi oli toosi hieno, yks näteimmistä rannoista mitä tuolla on nähnyt, mutta hotlat siellä makso joku 5000 bahtia/yö ja pikkukiskasta ostettu Magnum-jäätelö maksoi 1,50 EUROA. Siellä ei ollut edes 7eleveniä ja silloin voidaan sanoa, et perseessä ollaan ja syvällä mutkan takana. Rahaa meni peruselämiseen hiukan liikaa meidän rottien makuun.
Ekana oli pakko hommata hotellihuone. Pojat jäi istuun raflaan ja me tytöt lähettiin käppäileen etsimään sopivaa majotusta. Käveltiin varmaan koko vitun saari ympäri ja ainoo edukas hotla joka löydettiin oli vuoriviidakkoon askarreltu koirankoppi-bungalowi missä oli myrkynvihreet seinät ja keskitysleiriltä pöllityt patjat lattialla. Nuutuneina palattiin kertoon pojille löydöistämme ja sitten selvisikin, että raflan omistaja oli hommannut meille jonkun hyvän paikan lähistöltä. Närkästyneinä mentiin katsomaan ja nooh... se oli ihan oikea hotelli josta me saatiin suuri 4 hengen bungalow-rivitalon päätypätkä itsellemme. Mesta oli kunnon resortti missä oli uima-allas ja pikkunen kauppa. En muista paljonko maksettiin per nassu, mutta alle 200 bahtia eli ei mitään.
Pojat= 1
Tytöt= 0
Oli muutenkin aika nöyrää, sillä Phi Phi-seikkailujen jälkeen fiilis oli hieman kireä. Tuntui, että jätkillä meinas mennä hermo meihin ja vaikka ihan reilusti kysyttiin mikä vaivaa ja että me voidaan hengata kyl erikseen, ei tässä tartte turhaan herkistellä, niin mitään ei myönnetty. Edes reissun jälkeen!

Täällä mulle tuli ekat itkupotkuraivarit, joten eka ilta meni mököttäessä ja menin sit aikaisin nukkumaan. Syynä outsider-fiilis kun en vaan jaksanut enää istua ja ryypätä eikä kukaan ollu kiinnostunut tanssimisesta. Alko ketuttaan se meininki ja breezerit alkoi tulemaan jo korvista ulos. Sit ei muuta kuin kivekset piiloon, unta palloon ja aamulla herätys uuteen uljaaseen päivään. Seuraavana päivä mentiin kauniiden ja rikkaiden rantaan ottamaan aurinkoa ja oli niiiiiiiiin kuuma. Kuvailtiin pieniä pallonpyörittelijärapuja ja tissinaisia. Mun mielestä tällainen yleinen tissien esittely ei ihan sovi Thaimaassa, varsinkaan jos on kyse yleisestä rannasta. Porukka on kuitenkin suht korrektia tuolla ja tosi siveää (ne huorakatujen hullut on sit erikseen), joten paikallisväestön edessä nakuilu on hieman kyseenalaista. Mut kukin tavallaan...
Los Turismoksien häät!
Ja siitä se ilta sitten lähtikin käyntiin ylihalvan puffetin kautta josta sai jopa perunoita! Syötiin niin paljon että meinas maha räjähtää, röyhtäiltiin hieman ja sit syötiin vielä lisää. Onneks paikan ainoo kunnon baari oli ihan vieressä niin ei tarttenut kovin pitkää matkaa pyöriä läskeinensä paikalle.
Kuuman tulishown, 11 ylihintaisen breezerin ja muutaman paukun jälkeen aloin oleen aika valmista kauraa. Sit kun vielä alettiin soittamaan hyvää musaa niin olin sit kärppänä siellä hampaattomien thaimaalaisten keskellä jorailemassa sydämeni kyllyydestä. Pientä tzigi tzigi-wiglailua ja pääsin sitten loppuillasta lipaisemaan paikan malesialaista tulenpyörittelijä-monkeyboytä ja aiheutin parille ruotsalaiselle tytölle megavitutuksen :P Elämä on!
Ja aamulla olo olikin niin hehkee... Ei fyysistä krapulaa, mut se henkineen nuupahtaneisuus oli ylitsevuotavaa. Viidakon prinssi koitti saada mua jäämään mestoille vielä päiväksi, mutta me oltiin ostettu jo liput Ao Nangille enkä krapulaltani osannut aatella mitään uusia lemmenseikkailuja (mikä näin jälkikäteen hiukan ketuttaa, mutta oon ihan hirvee ihmisvihaaja ryyppyillan jälkeen eikä sille maha mitään).

Sit ei muuta kuin traktorin kyytiin (kyllä, traktorin) joka hilas meijät mereen ja pitkähäntäveneen viereen. Ja näin päättyi poikien ja tyttöjen yhteinen seikkailu ja Thaimaareissun part 2. Girl edition alkoi.

2 kommenttia:

 1. Ei helvetti mikä reissu teil on ollu!! :D On kunnia-asia saada viettää sun kanssa muutama päivä BKK:ssa ku osaat hankkiutua.... tilanteisiin. xD

  Niin ja hyvää synttäriä tälleen jälkikäteen. :)

  VastaaPoista
 2. Hehehee, tästähän se reissu vielä pahenee!! xD Harmi kun en loppujen lopuks viitti IHAN kaikkee ees kirjottaa, hahhaaa...

  Nooh, ompahan jotain mille naureskella vanhana mummona xD

  Ja joo, sitä yhteistä viikkoo ootellaan! :)

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!