maanantai 11. kesäkuuta 2012

When the traveler goes alone he gets acquainted with himself

Nämä tuli itseasiassa hommattua jo melkein kaksi viikkoa sitten, mutten oo saanut aikaiseksi laiskotteluni lomassa kirjoittaa siitä tänne. Eli Lentoliput on nyt hommattu!!

HKI-BKK-HKI
6.10.2012 La - 4.5.2012 La

Asiaa miettiessä mulle tulee pakottava tarve juosta pitkin asuntoa ja kiljua onnesta, joten koitan olla vielä ajattelematta lähtöä sen tarkemmin. Tällä hetkellä on tiedossa kuitenkin se, että koulussa 1. periodi loppuu vasta 15.10 eli lähden nyt viikkoa aiemmin kuin pitäisi ihan vaan siksi, että saisin viikon loman ennen töiden alkua :D Soosoo! Netin kautta löydetty ystäväni Niina on nyt Singaporessa vaihdossa ja päätettiin, että hän tulee tuolloin Bangkokkiin missä meillä on upeat 6 päivää aikaa päästä rahoistamme, maineestamme ja hengestämme. Kauhulla oottelen tätä synnin ja turmeluksen paraatia :3
Mun täytyy siis tehdä koulussa tentit hieman etukäteen ja toivon  totisesti, että nyt ois tentit ripoteltuna pitkin vikoja viikkoja niin ei ihan kaikkea tartte puristaa siinä yhden viikon aikana kasaan.

Työt alkavat 15.10 maanantaina ja jatkuvat 15.4. saakka. Tän jälkeen mulla on sitten 3 viikkoa aikaa reissata kaakkois-aasiassa ennen kuin palaan kotiin köyhänä ja kodittomana. 
Can´t wait for this shit!

Tässä randomkuvia tulevasta kodistani Koh Changista:

2 kommenttia:

  1. mitä tehdä rahoilla, maineella tai hengellä kun voi saada upean kokemuksen ördäämällä bangkokissa hä?? :D

    VastaaPoista
  2. NO EI YHTÄÄN MITÄÄN! :D

    Tai ne juurikin voi heittää menemään ja sit nauttia täysin siemauksin kaikesta!

    JA ooh! Sun kans voidaan mennä lumpiniin katsoon thainyrkkeilyy! Voidaan lyödä vaikka vetoo xD

    VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!