maanantai 30. heinäkuuta 2012

Busy sunday-day

Tässä ei olla kolmeen yöhön nukuttu kunnolla. Veikkaan syyksi kuumuutta yhdistettynä raivoisiin ukkosiin, jotka herättää yöllä ja saa pelkäämään maailmanloppua. Mun on aina pakko sulkea tuuletusikkuna kun muuten oon ihan varma, että pallosalama tulee sisälle ja käräyttää mun perskarvat. Sit vaan hikoilen kuin pieni possu kuopassani.

Eilen aukesivat Tamkin kurssille ilmoittautumiset ja muutaman raivokohtauksen, kyynelten ja kiroilun jälkeen sain mielestäni oikeat kurssit itselleni kasaan syksyksi. Eipä tolla 17 pojoo keräävällä lukkarilla paljon mitään ekstraa opetella... Varsinkin kun tulee vielä 2 op kv-tuutoroinnista + 2 op työharjottelua varten tehdyistä tehtävistä. Kun sitten lisää harjottelusta tulleet 30 op niin siinähän on jo enemmän kuin tarpeeksi opiskeltavaa yhdelle vuodelle.

Pari nyt syksyllä alkavaa kurssia jatkuvat 2. periodissa ja yritän silmiä räpsyttämällä saada kaikki kurssin opet suostumaan etäopiskelumahdollisuuteen niin, että tulen tenttiin sitten keväällä ja kirjoitan heille vaikkapa pari pätevää esseetä (oonhan jo niissä vanha konkari kjöh kjöh) kompensaatioksi poissaololleni.

Sitten tulisi kasaan 2. vuodelle yhteensä: 17 + 4 + 30 +10 = 61 op.
Ja nyt on kasassa jo 75 op.
Jäljellä olisi 210 - 75 - 61 = 74 op

Ellen sitten nyt sekoa ja ota sitä yliopistojen yhteistä Aasia-kokonaisuutta 25 op vielä tähän kylkeen... Katsotaan katsotaan... Olisihan se mahdollista suorittaa, sillä loppujen lopuksi kun hommiin ryhtyy niin nopsaahaan ne kaikki tehtävät tekee, mutta luulen, että tällä työmäärällä sitä kyllä muutaman kyynelen vuodattaa ahneutensa vuoksi. Nämä opintopistejutut on varmaan ihan hiton mielenkiintosia, mut listojen laatimisen lisäksi rakastan tällaista numeronpyörittelyä. Harmi kun kyseinen intohimo ei kukoista kirjanpidon tunneilla...
 

Sunnuntaina tein myös jo perinteeksi muodostuneen sunnuntaivierailun porukoille Pirkkalaan josta me isän kanssa kruisailtiin Bauhausiin ostamaan uuteen asuntoon lattia. Lupa remonttia varten ei ole vieläkään irronnut (edellisenä yönä pyöriessäni unettomana sängyssä huvittelin miettimällä mite tylytän tiistaina isännöitsijätoimiston muijan luurissa jos sitä lupaa ei ala pikkuhiljaa irtomaan), mutta pakko tuntea, että homma edes jonkin verran edistyy. Lisäksi laminaatin on hyvä hengailla asunnossa jonkin aikaa ennen asennusta, että se omii itseensä nykyisen lämmön ja kosteuden eikä sitten turpoa/kutistu heti valmiiksi tultua. Värinä tulee olemaan tuollainen vaalean ja tumman välimaastossa majaileva pyökki. Oli helppo valinta, olihan tämä kaupan halvinta laminaattia... heh heh hee. Keittiöön tulee sitten myös pyökkitaso niin kaikki on mukavan match-match.

 
Klo 14 näin oman vaihtarini Etelä-Koreasta sekä pari hänen ystäväänsä samasta yliopistosta. Kuvia ei ole kun en kehdannut heti iskeä kameraa tyyppien naamaan. He kyllä kuvasivat innoissaan eri kauppoja (varmaankin avukseen myöhempää suunnistusta varten). Käytiin Tamkin koululla ja sitten Tammelan torilla katsomassa Oriental Shoppia sekä lähimpänä olevaan Bonuskirppistä. Korealaiset kyllä vaikuttivat oikein
mukavilta ja mä kyllä toivon, että noiden vaihtareiden kanssa tulee yleisestikin ystävystyttyä kunnolla eikä vain pintapuolisesti oman tehtävän parissa.

Illemmalla mentiin kaveriporukalla syömään Manhattaniin ja sen jälkeen katsomaan uusin Bätmäni. Ja vooiii!! On se niin hienoa olla vielä sen verran lapsen tasolle taantunut, että niinkin yksinkertainen asia kuin elokuva voi vaikuttaa niin suuresti. Kaikki fansypansy-hipsterihomo-lehtikriitikot voi mennä mun puolesta takaisin komeroonsa runkkaamaan ja itkemään Coldplayn tahtiin jos sellainen asia kuin viihde on liian hankala asia ymmärrettäväksi. ELOKUVA OLI NIIN HYVÄ, ETTÄ VIELÄKIN SYDÄN TYKYTTÄÄ!! Ja se jos mikä on tärkeintä! Kiitos tästä ihanasta elämyksestä ja mä niin jään oottelemaan jonkinlaista Batman & Robin jatko-osaa.
  
  
  
 

2 kommenttia:

  1. mun pitää ehkä tirauttaa pari kyyneltä coldplayn tahtii, kun en tost bätmänist nii innostunu. xD eivaan, jatko-osia odotellessa!

    enkä ikinä enää tee sitä virhettä niiku joskus, et ahnehdin liikaa kursseja. about 2/3 suoritettuani motivaatio kokee aina romahduksen ja evvk koko koulu. :D on sit vähempi pakkopullaa loppuajasta ku ei oo nii pirusti kursseja. mut sul on vissii joku mind over mind ni pystyt vääntää kursseja iha ihme tahdilla.. onnea matkaan. x)

    VastaaPoista
  2. No siis ihan samanlaisessa kurimuksessa sitä itse on ja vääntää vikana iltana itkua kun pitää ripuloida joku raportti koululle josta sitten irtoaa hekumallinen 2. Kävin kyl äsken vilkaseen mun numeroita ja kun kaikki nivotaan isommiks kokonaisuuks niin meikällähän on siellä 3 ja 4!! Paitsi ruotsin kirjallisen 1 kummittelee sitten pilaamassa mun muuten hyvää keskivertotodistusta prkl! :D

    VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!