perjantai 27. heinäkuuta 2012

Some summersh*t finally!

Eli mitä mitä? Kesä on vihdoinkin rantautunut tänne jääkarhujen maahan! Eilisen itkuvuodatuksen jälkeen lähdin pyöräretkelle Heidin luokse ja kivan ilman ansiosta rikoin jopa mun namilakkoa kun mentiin hakemaan lähikaupasta jäätelöö.

 


Käveltiin läheiseen puistoon tuhoamaan herkkumme ja keinumaan. On muuten aika monta vuotta siitä, että on keinunut. Ei ole elämä enää samanlaista kuin lapsena. Silloin hengaili saman pihapiirin ipanoiden kanssa ja joka päivä oli mahdollista vaan hengailla ulkona ja tehdä kaikkea randomia, kuten mennä uimaan, ulkoiluttaa koiraa, rakentaa maja, pyöräillä, käydä ostamassa irtokarkkia... Nykyään kalenterista pitää varata aikaa vähintään viikon etukäteen, jos haluaisi tehdä edes jotain pientä kaverinsakanssa. Rankkaa tämä aikuisen elämä.

 

Netissä on nähnyt niin monia kuvia puistotankoilusta niin oli ihan pakko koklata kipeästä olkapäästä huolimatta! Kyllä sitä vielä jotain osasi, vaikkakin ihan perusjuttuja. Mut hei, nyt on ainakin yksi oikea kesäpäivä vietetty, ei siinä mennytkään kuin 3 kk.

PS. Mä voisin vetää nyt jotakuta turpaan kun tää asettelu näkyy ihan erilailla tässä muokkausmodessa ja sitten valmiina. ÄÄRRR!! Imeköön paskaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!