lauantai 28. heinäkuuta 2012

Työharjoittelublogeja Thaimaasta

Tässä hikoillessani viisumi-juttujen kanssa mieleeni sitten juolahti googlettaa työharjoittelublogeja Thaikuista. Oon pääasiassa nyt lukenut vain vaihto-opiskelusta eikä niistä nyt pahemmin saa mitään osviittaa omaan tilanteeseen siinä mielessä, että itsellä kuitenkin pääosassa tulee olemaan se työskentely, ei seuraavat pool partyt.

Nopsaan löysin muutaman ja ajattelin, että kun kaikkia varmasti kiinnostaa, jaan ne teidän lukijoiden, eli Niinan ja Wilman ( :DD) kanssa. Itse vasta pintapuolisesti tutkailin blogeja joten sisällöstä en voi sanoa muuta kuin toivottavasti sieltä löytyy paljon hyvää infoa myös itelle :)
Olkaahan hyvät:


"Parikymppisen naisen höpinää seikkailusta Thaimaaseen työharjotteluun.""Blogi minun, Mian, 5kk kestävästä työharjoittelusta Thaimaan Raya Yai saarella Raya Divers sukellusfirmassa :) 2012 starttaa uusi seikkailu Thaimaahan. Stay tuned!""Matkailua, elämää, urheilua ja ystäviä. Parikymppinen matkailualan opiskelija elämässä parasta aikaansa elämässään. :) Takana unelmien työharjoittelu Thaimaassa ja edessä toinen Ruotsissa. :) Eikä unohdeta haaveilla samalla!"


Mukavia lukuhetkiä kaikille! Tänään on sitten tasan 10 viikkoa omaan lähtöön! Woop Woop!

3 kommenttia:

 1. Loistavia kuvia! Toivottavasti pian pääsisi nauttimaan näistä maisemista..Olen itsekin etsimässä työharjoittelupaikkoja Thaimaasta ja löysinkin Suomalaisen toimijan, www.str33ts.com eli tarviipa lähettää hakemus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! En ole tämmöseen aiemmin törmännytkään, pitää tsekata! :) Mitä alaa opiskelet?

   Poista
 2. Tsekkaa ihmeessä! Tosi jees vaihtoehtoja, ainakin tuolla Flow House Bangkokissa. Opiskelen itse matkailualaa Helsingissä

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!