sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

WHAT TO DO

Olen aivan järkyttävä listalover. Jos hommaan kuuluu useita artikkeleita, niistä pitää aina tehdä lista! Parhainta listassa on se, että tekemällä/ostamalla/hankkimalla/kokemalla voi yliviivata listalta asioita pois. Jolloin sitä alkaa kummasti näyttämään ahkeralta ihmiseltä. Listat forever!

Vietin perjantai-illan lukemalla paria harjoittelu-blogia ja niistä huomasin, etten ole vielä väkertänyt itselleni what-to-do-listaa asioista, mitkä pitää hoitaa pois alta ennen lähtöä. Lisäänpä listaan vielä värikoodit kertomaan, missä vaiheessa tehtävät ovat.

Vaaleanpunainen: osaksi jo työn alla
Vaaleanvihreä: tehty!

THE LISTA:

- viisumi
- rokotukset
- lentoliput
- apurahahakemus koululle
- harjoittelusopimus
- Kelan muutostuki 15.3.2013 eteenpäin
- pidennetty matkavakuutus
- koulun 1.jakson kurssien suoritus
- asunnon irtisanominen
- tavaroiden myyminen
- pakkaus
- työharjoitteluun kuuluvat koulutehtävät
- valtakirjat porukoille ja koulukaverille
- opiskeluvapaata töistä
- veropaperit kuntoon vuodenvaihdetta varten
- osoitteenmuutos porukoille
- (Aasia-kursseille haku) <-- tämä vielä mietinnässä
- vaihto-opiskelupaperit kuntoon tammikuun 2013 hakua varten
- läksiäiset
- Thain opiskelua
- mukaan otettavan ryönän päättäminen/lajittelu
- luomen poisto

Jo tehdyt asiat:
Rokotuksia en tartte koska oon aiempien reissujen myötä ottanut ne tärkeimmät eli A- ja B-hepatiitit ja jäykkis on edelleen voimassa. Malarialääkkeitä en ala ikinä mussuttaan ja tuhoamaan maksaani. Pienemmät taudit otetaan siis vastaan jos ja kun ne hyökkää päälle. Lentoliput ostin toukokuussa ja harjoittelusoppari sekä apurahahakemus tuli väkerrettyä ennen koulun loppumista keväällä. Apurahapäätös (joka tulee siis aina) tehdään n. 1 kk ennen lähtöä ja silloin tipahtaa 80% apurahoista tilille.

Työn alla olevat asiat:
Viisumia lähden hakemaan ensi kuussa kun 2 kk raja menee rikki + Thaimaasta saapuvat kaikki loputkin asiakirjat perille. Jos en saa suoraan vuoden visaa niin meen puremaan konsulaatin tyyppejä takapuoleen, meinaan näiden papereiden kanssa on hikoiltu! Matkavakuutuksesta olen jo kysellyt ja se pitää vaan ostaa hieman ennen reissua. Olen vuokranantajalle jo ilmoittanut lähdöstäni, mutta virallinen soppari pitää viel kirjottaa ajalle elo- ja syyskuu. Ja omia tavaroitanihan mä oon myynyt pitkin kesää, tässä voisi pikkuhiljaa kenties jo pakata osa pois niin esim. tv-tason ja kirjahyllyn voi laittaa myyntiin. Ellen sitten vie niitä Mätäsperän ullakolle, haha! 

Nonni, tää lista tulee olemaan mun punainen lanka tulevana syksynä ja toivottavasti kaikki saa rullattua kasaan ilman suurempia paniikkeja. Nyt meikä lähtee syömään ja katsomaan uusinta Bätmäniä. Nänä nänä nänä nänä näänäää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!