tiistai 21. elokuuta 2012

First orientation day for exchange students in TAMK

Maanantaina lähdettiin vaihtareiden kanssa Viikinsaareen retkelle. Siellä tuli syötyä, saunottua ja pelattua lentopalloa. Kastoin talviturkkini ensimmäistä kertaa johonkin 7 vuoteen :D Vesi oli kylmää ja epämukavaa, seuraavat uimiset sit Thaikuissa perkale. Kuuden aikaan oltiin takaisin Laukontorilla perillä ja olo oli kuin ulkomailla 10 km turistiretken jälkeen. 

Täytyy kyl sanoa, että noi vaihtarit on kyllä niin ihania! Tuolla on nyt sellainen saksalais-ranskalaisyhdistymä jossa hengailee mun ja kavereiden pari tuutoria ja heidän uusia kamujaan. Kaikki Lapinkaaren kuuleista asunnoista. Pitää toivoo, että ulkkikset haluaa vastaisuudessakin hengailla meijän kanssa eri tapahtumissa ja myös vapaa ajalla. 

Varmasti yksi syy miksi on niin ihanaa tutustua noihin vaihtareihin on se, että meille normaalit perusasiat ja paikat on niin tuttua kauraa ettei toista kertaa edes jaksa miettiä. Heidän kanssaan kun sitten menee jonnekin, niin sitä vähän kuin "näkee asiat uusin silmin" ja osaa arvostaa ja nauttia jostain hyvin tavallisestakin puuhasta paljon enemmän. Ne on ne elämän pienet asiat joista sen suurimman riemun repäsee loppupeleissä :) Heidän siivellään tulee myös katsottua tätä kotikaupunkia Tamperetta uusin silmin ja saan monta kivaa muistoa mukaani Thaimaan lämpöön. Siellä voi sitten itkeä tirauttaa kun elämä potkii päähän.

 Huomenna alkaakin sitten jo koulu. Kaksi ekaa viikkoa mennään tiukalla 2 koulupäivää/viikko eikä mulla oo mitään pehmeää laskua varten. Nyt pitää myös rykäistä nuo harjottelun etukäteistehtävät pois alta niin ei tartte sitten syyskuun lopussa hikoilla.

Sain muuten numeron avoimessa käydystä matkailun historia-kurssista. Nelonen tuli ja ai että kun on helmee! Harmi kun noi koulun kurssit kiinnostaa yhtä paljon kuin aaltopahvi.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!