torstai 23. elokuuta 2012

First week in school

Kaksi kuppaista koulupäivää, mutta jo nyt tuntuu, että tämä karhunpoikanen on kyllä ihan valmista kauraa talviunille. Tänä vuonna nuo kurssit meneekin erilailla kuin viime vuonna, ja jottei tässä sekoteta kenenkään ajatuksia liikaa, niin totean vain, että tällä hetkellä kaikki on yhtä suurta kysymysmerkkiä omien opintojen suhteen työharjottelun takia. Voi olla, että mun pitää vaihtaa luokkaa, jotta pääsen suorittamaan syksyllä mahdollisimman paljon. Ja enkku jää 100% varmuudella suorittamatta sillä se ope on kyllä lempinimensä ansainnut (Raivovaara) ja edellisten enkun kurssien nuhjuisesta sisällöstä huolimatta läsnäolo oli ehdotonta (ja täydellisen turhaa). Ainut ilon aihe on se, että viime vuonna vielä koulutukseen kuulunut ruotsi on heitetty pois opintopisteiden vähennyksen mukana. Jihaa! 

Yleisesti koulussa mikään ei toimi, tiedotus ei kulje vielä tänäkään vuonna ja siellä voisi saada päivässä aivoverenvuodon. Päivät on siis mennyt datailessa kännykällä Facebookissa ja tutkimalla omaa kalenteria.

En päässyt vielä tapaamaan opoa, mutta hänellä on toimistoaika maanantaina (jolloin mulla ei oo edes koulua) ja sinen sitten on pakko mennä sopimaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Itse voisin tenttiä niin paljon kuin mahdollista, oon valmis tekeen yksin tehtäviä jne. mutta tuntuu, ettei noi opet oo kauheen innoissaan antamassa lupaa tällaiseen. "Nokun se on kaksinkin jo tosi raskas tehtävä". Daah, no ihan sama! Haluan ne opintopisteet! Stressataan tätä ensi viikon alkuun ja toivotaan, että sitten hommassa on enemmän selkeyttä.
 
Eilen olin reeneissä ja nekin meni niin penkin alle, ettei tiennyt miten päin olis ollut. Joku sääripotkukin tuntui niin vammaselta, ihan kuin olis ensimmäistä kertaa tehnyt kaiken ja jokainen liikerata oli hukassa. 
Turhauttavaa. Tänäänkin meinasin vielä mennä hakkaamaan, mutta niskat on taas mukavasti jumissa ja väsymys aivan järkyttävää vaikka viime yönä nukuin yli 8 h. Vähän taitaa keho potkia vastaan kun löysäily jää pois ja oravanpyörä palaa kehiin.

 Sain tänään tulostettua loput tehtävänannot työharjoittelun tehtäviä varten, joten viikonloppuna pääsee toivon mukaan siihen zen-olotilaan jossa kaikki esseet valmistuu. What to do-lista vaan kasvaa!

  Viikon huippuhetki: Löysin Huuto.netistä puuttuvat Gossip Girl-kirjat halvalla! Nää toimii hyvänä aivojen tyhjentäjinä koulun jälkeen. Viikonloppu alkaa jo tänään niin me mennään Mandin kanssa kohta etsimään vaihtarimme (ah, meillä ei olisi elämää ilman niitä) Pubirundin sekamelskasta. Kumpikin on vesilinjalla, mutta olisi kiva päästä tunnelmaan mukaan ja ehkä jopa ottamaan pari tanssiaskelta Fat Ladyssa.

Huomenna uuteen nousuun heti aamusta ja koitetaan saada noita tehtävälistan juttuja ruksittua yli. Jännää kuin mikä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!