maanantai 6. elokuuta 2012

Hustle bustle

Tiedättekö sen fiiliksen kun on niin monta asiaa hoidettavana samaan aikaan, että omat ajatukset muuttuvat kuhisevaksi muurahaispesäksi? On vaikeaa keskittyä yhteen asiaan kerralla, joten huomaa säntäilevänsä paikasta toiseen pidätellen syvällä sisimmässään alkavaa huutoa? Sellasta on nyt ollut pari päivää täällä päin. Koko ajan on jotain pientä hoidettavaa ja aina kun saa jotain tehtyä niin tulee kolme muuta juttua hoidettavaksi. Remppa-asioita, tuutorihommia, matkajuttuja, vuokra-asioita, ompeluita... Tuntuu, että aivot käyvät ylikierroksilla ja pelottaa, että jotain on jäänyt epähuomiossa hoitamatta, joku tärkeä maili kirjoittamatta ja kohta pyöritään kahta kauheammin paniikin partaalla. Kurkkua kuristaa.

Tänään menin TOASille hakemaan kolmen vaihtarin avaimia, jotta ne olisivat valmiina ennen heidän tuloaan. Sitten selviääkin, että avaimet saa vasta sillä viikolla kun vaihtari saapuu. Aha. Miksei tätä ole kukaan sanonut missään? Oon kuitenkin lukenut todella tarkkaan kaikki vaihtareihin liittyvät mailit juuri sen takia, ettei mitään jäisi epäselväksi. Sitten selviääkin, ettei mulla ole valtuuksia hakea muiden vaihtareiden avaimia Toasilta, vaikka olemme jo asiasta sopineet ja vaihtarit on lähettäny TOASille kaikki tiedot, johon TOAS on vastannut MYÖNTÄVÄSTI. WTF?! Mitä ne sit antaa jotain varmistuksia ihmisille, että asia on kunnossa??? Ärsyttävä ämmä tiskin takana ei edes pahoitellut asiaa eikä suostunut myöntämään, että kukaan heidän ihanassa toimistossa olisi voinut vastata myöntävästi vaihtarille kyseiseen asiaan. Imeköön paskaa. 

Ei mitään. Sit vaan kotiin ja näpyti näps näps mailia kahdelle vaihtarille ja koululle. Ens viikolla uusi yritys. Nyt sain kyllä onneks hoidettua oman hakemukseni kelluvaksi eli olen hakujonoissa heilumassa, mutta mulle ei tarjota asuntoa ennenkuin poistan kellutuksen. Tämä peliliike siksi, että jos/kun tulen toukokuussa takaisin niin olisi hyvällä säkällä kämppä kesäksi jostain Toasin luukusta.

Yhyy, nyt meen hetkeksi maate ja yritän löytää sen oman zen-vyöhykkeen.

2 kommenttia:

  1. Feel you! Voisko mennä vaan kuukaudeks peiton alle mököttämään?

    VastaaPoista
  2. No älä! Mä koitan pitää kuuppaani kasassa niin, että käytän tietyn ajan päivästä asioiden hoitamiseen, sit sykin kuin hullu ja loppuajan voikin sit löysäillä :D Ja katsoa nyt True Bloodia!

    VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!