sunnuntai 19. elokuuta 2012

Restaurant day vol.2

Laitetaas tähän vielä tällainen huonolaatuisten kuvien siivittämä sunnuntaipäivän kuvailu. Tänään oli jälleen kerran ravintolapäivä ja nyt olin itse syöjän roolissa. Alun perin kaverin kanssa juustokakun maistelusta lähtenyt aie muuttuikin viikon aikana 4 tuutorin ja 10 vaihto-opiskelijan kokoontumiseksi, jonka aikana käveltiin paljon ja syötiin vähemmän Tampereen keskustassa. Oltiin hieman myöhäseen liikkeellä kun M oli töissä klo 16 saakka ja monet ravintolat oli jo laittaneet luukun ovelle tuossa vaiheessa. 

Saatiin kuitenkin Tapas-paikasta lohdutukseksi ilmaisia (!!) kuppikakkuja, päästiin maistelemaan lakritsijuustokakkuja Tammelaan jolloin vaihto-opiskelijat sai kulttuurikylpyä ruuan muodossa (kaikki ei uskaltanu maistaa lakritsijuustokakkua) ja lopuksi meidän pyhiinvaellusretki päättyi elokuvateatteri Niagaran kahvilaan sienikeiton pariin. Ja jos ranskalaiset vaihtarit oli rakastuneita keittoon niin se oli oikeasti TOSI HYVÄÄ! Ja täyttävää tuorejuuston ansiosta. 

Oli hauska tutustua ulkkiksiin ja huomenna me vietetään taas koko päivä heidän kanssaan koulun järjestämällä Viikinsaari-reissulla. Suomen ilmastossa varmaa on vain se, ettei mikään ole varmaa, joten huomenna on turha kuvitella mitään auringonottoa päivän puuhalistalle. Taidan ottaa kunnon lämmikkeet mukaan niin ei saunailun lomassa pääse vahingossakaan vilustumaan.

PS. Ranskalaisten nimien lausuminen on täysin mahdotonta. Joten Francoisista tuli Fran ja Florianista Frodo.

4 kommenttia:

 1. Moi! Satuin löytään sun blogin sattumalta ja taisin yhdistää sut jo moodlessa siihen henkilöön joka on lähdössä työharjoitteluun ;) Oon siis itse lähdössä Bangkokiin vaihtoon, samasta koulusta olen mutta IB-puolelta. Kovasti jo lokakuuta odotellaan.... Hyvää matkaa myös sulle, ehkä törmätään Thaimaassa talven aikana! :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Ja hei, vähänkö kivaaa!
  Mun täytyykin heti menä vaklaan sun blogia :) Toivottavasti kirjottelet matkan aikana niin pääsee sit fiilistelemään sitä Bangkokin menoa. Nopsaan kun katsoin niin oot melkein saman ajan Thaikuissa kuin minäkin:) Mä oon pahis ja otan varaslähdön jo viikkoo ennen syysloman alkua niin saan viikon hengailla Bkk:ssa ennen siirtymistä saarelle.

  Ja jos mulle heltiää töiden lomassa vapaapäiviä muutama peräkkäin niin OIKEIN mielelläni törmäilen! Haen vaihtoon BKK sitten ensi syksyksi ja olis helmee kuulla kokemuksia Tamkilaisen suusta koulusta ja kaikesta muusta.

  VastaaPoista
 3. Joo kyllä mää kerron sitten kokemuksia :D Mulla ei oo kyllä se koulussa olo pääasia, pääasia on että saan ton saakelin pakollisen vaihdon suoritettua alta pois. Näin perheellisenä tää ei oo ihan yksinkertanen juttu, vallankaan kelan osilta, mut kai se on sen arvosta. Oisin halunnut vietnamiin mutku siel ei ollut yhteistyökoulua ja kävi kyllä selväks että ite ei passaa lähtee mitään paikkaa hakeenkaan.. Otin kyl yhteyttä yhteen yliopistoon myös vietnamissa, mut kriittisillä hetkillä ne ei enää vastannut mulle puheluihin tai sähköposteihin, joten sekin meni sitten siinä. Mut ei se mitään, Bangkok kyllä passaa paremmin kun Suomen talvi :D

  Törmäillään vaan, ja mekin varmaan reissataan aina kun koululta pystyy, niin ehkä osutaan jonnekkin joskus samaan aikaan :D Me lähetään tosiaan vasta 15.10. kun mulla nyt sattuu oleen töitä 12.10. asti :) Koulua ei oo siis oikeestaan jäljellä muuta kun toi vaihto ja sit opinnäytetyö, niin hyvä olla töissä vaan kun tarjottiin.

  Koitan kirjotella matkalta mahd. paljon, mut jää nähtäväks et paljonko sit ehtii loppujen lopuks :D Kuitenkin säpinää riittää sitten kotonakin.

  Hei muuten, satutko tietään ketään tai mitään tahoa mistä vois BKK:sta vuokrakämppää kysellä? Koululta järjestyis mahdollisesti joku jos lähtisin yksin, mutta en usko että saan mihkään koulun alueelle noita poitsuja roudattua..

  VastaaPoista
 4. En kyllä ymmärrä tota TAMKin kekkasemaa "ei free mover"-vaihtoja yhtään. Jos on valmis maksaan ittensä kipeeks ja järkkään kaikki paperit niin luulis olevan ok. Itse kans tuosta tappelin viime vuonna herra H:n kanssa.

  Kaikki blogit mitä oon lukenu (on itsellä pari noissa seuratuissa) on porukka majottunut suoraan hotelliin. Siellä on muutama iso kompleksi, ja vuokra on suht.ok (eli joku 400-500e/kk kaksiosta) kun kyseessä on 5 tähden hotlat kattouima-altaineen ja kuntosaleineen. Yks oli the Chang tower, norsun mallinen pilvenpiirtäjä. En vaan muista, oliko chang lähelläkään tota meijän assumptionia tai chulaa. USkoisin, että kaikista hotelleista joita siellä lähistöllä on voi kysellä jotain kuukausidiilejä.

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!