torstai 16. elokuuta 2012

There is no substitute for hard work

Ja niin se päivä koitti. Viimeinen päivä työpaikassa. En ota lopputiliä tosin, vaan anon opintolomaa.  Jos mitään jännää ei tule vastaan talven aikana ensi kesäksi niin mulla on mahdollisuus palata vanhan kunnon sorvin ääreen takaisin. Silti, on kyllä haikea tunnelma. Talossa on vietetty 4,5 vuotta elämästä, mikä on kuitenkin tämän ikäselle jo aika paljon. 

On niiin paljon asioita joita kyseinen työpaikka on mahdollistanut, kuten matkustelua ja oman asunnon, mutta kaikein suurin saavutus on hyvät ystävät, jotka on saanut työnsä lomassa. Joten vaikka työ onkin maistunut hieman puulta (lievästi sanottuna) viimeisen 1,5 vuoden ajan, on silti hyvin haikea fiilis sanoa hyvästit kyseiselle paikalle. Siellä ollaan kuitenkin kaikki yhdessä kasvettu ja karvoitettu, koettu iloja ja suruja sekä elämän kirpeitä pettymyksiä.

Nyt voi sitten keskittyä 6 viikon ajaksi kouluun (as if) täysillä. Koulua on niin vähän, ettei tiedä itkiskö vaiko naurais. Just kun voisi oikeasti paiskia hommia ja saada rahaa jopa säästöön niin ei voi kun kelan tuet tulee vastaan. 6 viikkoa on niin lyhyt aika, etten kuitenkaan halua luopua marraskuunkin tuesta muutaman ekstrasatasen takia. Mutta ompahan nyt sitten aikaa paneutua tuutoritehtäviin. Eli siis ryyppäämiseen. Hard studying my ass.

Hakkeroin itseni siirretävälle kiintolevylleni ja kaivelin arkistosta muutamia kuvia menneiltä vuosilta kera työkavereiden. Hauskaa on kyllä ollut, ei voi muuta sanoa! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!