sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Phuket part.2 /Patong beach

Phuketin seikkailut jatkuvat:

Pahamaineiselta leidareiden majapaikasta Bangla Roadilta bongattiin  Sushi-paikka nimeltä Sushi Box. Siellä sai etukäteen menun ja tilauslomakkeen johon piti ruksata haluamansa sapuskat. Pienessä krapulassa ja sushi-euforiassa tuli sit myllytettyä koko rahan edestä ja tilattu melkein puolet menusta meijän pöytään.


Nyt alkaa jo hymy hyytyyn kaiken soijan edessä. Täytyy tässä myöntää, että tää oli niitä harvoja kertoja kun oikeasti jouduin luovuttamaan ja jättämään ruokaa syömättä kun en vaan jaksanut. Maarit sit joviaalina kaverina tuhosi mun vikat rullat napaansa.
Käytiin kerran Patongilla myös Seductionissa eli siellä Sedulassa ja paikka oli aika samanlainen kuin sen baarit Suomessakin. Kallista oli ja jotenkin... ei vaan iskenyt. Kuten jo aiemmin kirjotin, alkoi olemaan jo puhti poissa tässä kohtaa reissua kaiken aiemman biletyksen ja reissaamisen takia ja olo oli aika nuutunut.
Sedulan jälkeen oli kuitenkin pakko käydä vetäsemässä se kuuluisa Double Big Macci nassuun. Siinä se nyt komeilee ja on veijarilla kokoa melkein mun pään verran. On nom nom.
Phuketissa me ei päästy kertaakaan kunnolla rannalle sillä heti alusta lähtien alkoi satamaan ja siellä satoi 4 päivää melkeimpä putkeen. Tekemiset olikin sitten melkeimpä pelkkä shoppailu ja ryyppääminen ja kun molemmat tuli jo korvista pihalle, alkoi naamaa jo hiukan kiristää. Meidän kone Phuketista Bangkokiin oli muuten viimesiä koneita joita lähti Phuketin lentokentältä ton sadekuuron keskellä. Samana yönä meni kenttä kiinni sateiden vuoksi ja palattuamme himaan sai lukea uutisia Samuin evakuoinnista. Noi luonnonmullistukset kulkee koko ajan perseessä kiinni... Tolla reissulla sattui Japanin tsunami, Bangkokin maanjäristys ja tää tulvahomma. Oli jotenkin outoa olla tuolla viettämässä elämänsä aikaa ja samalla kattoo hotellin tv:stä uutislähetyksiä Japanista.

Etittiin Maaritille hyvä tatuointipaikka vanhan tatuoinnin peittoon. Tämä oli pienen pieni liike samalla kadulla kuin meijän hotelli, toi tatuoija oli kauheen sulonen kun se ei puhunu oikeastaan sanaakaan englantia, mutta oli älyttömän hyvä piirtään ja ymmärsi mitä Maarit halusi. Plussana pohjalla vielä se, että sillä oli Children of Bodomin bändipaita päällä :D Ei enää haisuakaan siitä mitä kuva maksoi, kenties joku 5000-7000 bahtia.

Vika päivä Phuetissa oli aikamoinen mylly. Valvottiin Maaritin kanssa edellisenä yönä varmaan johki klo 5 saakka aamulla (oli juuri se double bicmäkkärin maistelutuokio käynnissä), aamulla oli klo 12 check outti ja sit alkoi juokseminen. Lento oli vasta joskus myöhään illalla, lähempänä puolta yötä. Maarit meni ottamaan päivällä tatuointia ja mä sekä Saija haahuiltiin tuota pääkadun pätkää ees taas varmaan joku 7 kertaa. Lentokentälle mentäessä oli jo pikkuinen psykoosi päällä, Bankokkiin saavuttiin aamuyöllä ja taksikyydissä meni vielä 40 minsaa kun huristeltiin Khao sanille.

"Reserved for monks" eli kuivanussikaa tyhmät turistit siinä ihan rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!