lauantai 27. lokakuuta 2012

Cambodia Cambodia!

Ensimmäinen kokonainen päivä Cambodiassa. Oli hankalaa lähteä ulos kun ei oikein huvittanut mikään. Harmaita hiuksia aiheutti myös tää uus rahatilanne: valuuttoja löytyy ja numerot vaan vilisee päässä kun koittaa pysyä perässä eri kurssien kanssa (taas kerran helpompi kusettaa kun ei turisti muista mikä oli mikäkin). Lisäksi täällähän nää vetää dollaria ja Euroa samassa kanveesissa vaikka Euro on vahvempi. Eli realeja käytettäessä kaikki maksaa oikeasti vähän enemmän kuin pitäis. Ettäs niin.

Respan täti suositteli aamulla meille Floating villagee ja kun taksikyyti sinne ja takaisin oli vaan 5 e yhteensä niin mehän lähdettiin iloisena matkaan kun pääsi tekemään edes jotain. Otettiin kuvia matkalta ja kuinka kätsyä onkaan levitellä pakaroita tuktukin kyydissä ja ottaa kuvia kameralla kun saa olla auringon paahtavaa kuumuutta piilossa. 

Floating villagee ei koskaan nähty, kun paikan päällä selvisi (ylläri ylläri) että homma maksaa 20 dollaria naama. Eihän meillä ees ollu sellasia rahoja mukana! Vaihtu village sitten kohtuuhintaiseen krokotiilifarmiin (2 dollaria) jossa hengasi myös kaks aivan hullua apinaa. Illalla oli pakko hakea lähimarketin raflasta juustohamppariateria ja fiilistellä rasvaruokaa noitten paistettujen riisien jälkeen. Oli hyvää. Muuta ei tehtykkään kun seuraavana aamuna piti herätä klo 4 aamulla katsomaan Angor Watia. Siitä lisää sitten kun kuvia on saatu muoksittua.
 

5 kommenttia:

 1. ei vittu mä nauroin :D mitä paskaa oikeesti. ja mä ku olin jo tulistunu siitä meidän ravintolakusetuksesta bkk ni mitä tää teidän kambotsareissu nyt sit on??? otan osaa. senhän pitäs olla vissiin ihan hieno mesta, mut mitä ihmettä teille on oikein tapahtunu?

  VastaaPoista
 2. Cambodia ei vaan selkeesti ollu meijän mesta :DDD Ei voi mitään.

  VastaaPoista
 3. hahaahaa! Samat kiroilut kiroiltiin kelluvilla kylillä, hirmuhintaista! Ja parasta oli, että eräs pariskunta oli ollut samalla veneretkellä joskus muutama vuosi sitten ja sama lysti oli silloin maksanut jotain viisi dollaria.. Kuulemma uusi laivaterminaali (joka oli vielä rakenteilla) oli nostanut hintoja. Tiedä häntä, vai oliko vain turisteilta rahat pois -meininkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä muidenkin turrejen naamasta näki lippuluukulla, että nyt ei oltu ihan kaikkee kerrottu ennen reissua. Tuolla kyllä tuli myös itelle hieman vajaa olo, sitä jäi miettimään, että miksei kukaan kysynyt mitä se maksaa? Sitä vaan lähdettiin paineleen mestoille tyytyväisinä. Aina pitää kysyä etukäteen hintaa! Miten sitä ei vieläkään osaa?

   Terveisin juuri yli eurolla ostetut munkit Vietnamissa...

   Poista
 4. Edelleenkin kun tässä tekee virheitä kaikenmaailman lentolippujen ja muiden häsläysten kanssa, niin täytyy vain todeta niiden munausten ja rahanmenetysten kuuluvan asiaan. Ei sitten tuntuisi niin mahtavilta ne hyvät diilit epäonnistumisten jälkeen.
  Nim. Juuri tuossa ostin osan kotipaluulipuista ja maksoin melkein sata euroa liikaa, koska en tajunnut katsoa lentoja hakukoneesta usean kohteen kautta kerralla, eikä jokaista lentoa erikseen. Onneksi on varaa. (NOT!)

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!