maanantai 22. lokakuuta 2012

Joka kuuseen kurkottaa, se...

Vai miten se nyt meni?

Kirjoitan vaan tälleen nopeasti tänne pienen tilannekatsauksen ja palaan asiaan kun tiedän itsekin mitä seuraavaksi tapahtuu.

Eilen oli sellanen työpäivä jolloin työharjoittelupaikka näytti todelliset kasvonsa ja ikävän paskasateen jälkeen tein sen päätöksen, jonka tunsin oikeaksi jokaisella pienellä solullani selluliittiahterissani. Lähdin pois. 

Nyt oon sitten edelleen saarella, mutta White Sand Beachillä vielä huomisen ja sitten matka jatkuu jonnekin. Lentolippu on onneksi mahdollista vaihtaa suotuisaan 104 euron hintaan ja kas vain, ehkäpä pääsen vielä nauttimaan Suomen alkavasta talvesta.

Mä en edes jaksa miettiä vielä mitään Suomi-asioita, mitä koulussa tapahtuu kun nyt sain vihdoinkin kirjoitettua ohjaajalleni mailia asiasta, mistä saan kämpän, miten opinnot etenee, mistä saan rahaa maksaa apurahat takaisin ja ties mitä muuta paskaa. Mutta kaikki kyllä hoituu ja kaiken kyllä hoidan miljoona kertaa mielummin kuin, että jäisin tänne ja menettäisin mielenterveyteni ja alkaisin oikein vihaamaan paikkaa sydämeni kyllyydestä.

Ei tainnut nyt Thaimaa soveltua mun asuinpaikaksi. Toisaalta voi repiä jotain positiivista asiasta ja aatella, että hyvä, et se selvisi viikossa niin eipä suttaannu turhaa aikaa kaikkeen epäolennaiseen. Tällaista tänään.

6 kommenttia:

 1. :(
  kyllä ne asiat aina järjestyy, aina! :)

  VastaaPoista
 2. Voi että, kurja homma :/ ja samat sanat kun edellisellä: kyllä kaikki aina järjestyy!

  VastaaPoista
 3. Joo, nyt oottelen jotain infoa koululta ja nään oikein mielessäni miten kaikki TAMKissa repii peliverkkarinsa tilanteen vuoksi :D

  Sit tietää taas vähän enemmän sen suhteen, et lähenkö maitojunalla himaan ja opiskelen kiltisti koulussa vai koitanko hankkia jonkun muun työharjoittelupaikan tähän väliin täältä.

  Kiinnostus nyt ehkä on aika heikoilla tapahtuneen vuoksi enkä nyt välttis usko, että saan mitään siitä, että oon jossain sukellusfirmassa töissä. Oishan se "kivaa", mutta ite ehkä tähtään siihen, että koulun todistuksella oikeasti myöhemmin tekisi jotain ja sukellusfirma-työharjottelu ei ole mielestäni kyllä kansainvälisisissä asioissa mikään sellanen korkee meriitti.

  VastaaPoista
 4. Voi ei :( if you need a friend (no, onhan sulla niitä mutta samassa tilanteessa ollutta) niin heitä mua maililla mia.lairikkala@luukku.com jos kaipaat avautumisseuraa virtuaalisesti! Mitä tulee työharjotteluun sukelluskeskuksessa ni joo, eihän se mikään korkean luokan juttu ole mutta herättää työnantajan mielenkiinnon koska multa on kysytty sitä haastiksissa ja edellisen pomon kaa juttelin dyykkaamisesta puolet työhaastattelusta :D (jotain positiivista)!

  Hirmusesti tsemppiä!!

  VastaaPoista
 5. Hei kiitti mailiosassasta! Mä yritin yks päivä justiinsa tihrustaa pystyiskö tän bloggerin kautta laittaan yksityisviestiä tms. kun just sulle olisin halunnut kirjottaa :)

  Ja mua vaan naurattaa nyt se, että onko tää joku virallinen vuosi sille ettei Thaimaa oikein toimi? :D Sun fiilikset ja sit se perkeleen kuume ja nyt nää omat sekoilut.

  Tosin ei tää Kambodiakaan nyt oikein napostele, katotaan tossa parin päivän päästä kun pääsee temppeleille.

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!