perjantai 12. lokakuuta 2012

PATTAYAA PATTAYAA!

Kaksi päivää vietetty Pattayalla ja huomenna klo 13 on lähtö Koh Changille. Finally!
Pattayalla ei ole oikein jaksanut napsia kuvia, joten tässä kooste paikasta iphonen parin räpsäsyn voimin:

Torstaina iskettiin postikortit Bangkokissa postiin ja lähdettiin ylitäydellä minibussilla matkaan. Mä ja Niina jouduttiin eteen ja mä tottakai kuskin ja Niinan väliin jollekin hanu lastenistuinpaikalle jossa jalkatilaa olisi ollut amputoiduille jaloille. Turvavyö puuttui eikä niskatukea ollut. Jippiaijee, oli rapsakka matka ja kyllä jo valmiiks kipee perse, niska ja selkä sai kyytiä. Parastahan oli kuitenkin se, että jo ennen puolta väliä matkaa alkoi auto välillä piippaileen ja kuskin vieressä kun istuin niin katoin, että bensavalo palaa ja tankki näyttää tyhjää. Aattelin, että kaippa se sit jossain kohtaa pysähtyy ja käy tankkaamassa. Piippausten väli alkoi tiheentyä, Pattaya lähestyä ja kuski vaan painaa 150 km/h vauhtia eteenpäin ajaen 1 m päässä edellisestä autosta (kyllä taas kerkes elämä viliseen silmien edessä siinä istuskellessa). 15km ennen Pattayaa auto simahtaa keskelle moottoritiesiltaa ja siellä me los turismokset sitten oltiin +40 asteen paahtavassa keskipäiväauringossa. 

Noi on sellasia hetkiä, jolloin mä oikeasti vihaan noita apinoita niin paljon. Kuinka vitun tyhmä ihminen voi olla? Ja sitten vaan maiskutellaan suuta ja heijataan päätä kun ei tiedetä missä vika on eikä voida näyttää sitä päällepäin, että on kustu ja pahasti. Kehtas vielä pyytää ekstrasatasen korvaavan autokyydin järkkäyksestä. Jos ajaa työkseen autoa niin kuvittelisi, että olisi jotain käsitystä välimatkoista ja bensan riittävyydestä, mutta kai tässäkin vaan aateltiin, että kyllä Buddha hoitaa homman kotiin. 4 tunnin matkustamisen jälkeen me vihdoinkin päästiin perille ja otettiin huone Soi Honeyltä, kadulta joka on periaatteessa Etelä- ja Pohjois-Pattayan välissä ja optimaalinen tukikohta suuntaan jos toiseenkin. 

Pattiksella on sentäs hintakehitys pysynyt maltillisena ja huone kaikilla perustarvikkeilla irtosi 800 Baht/yö. Täällä hotellissa on tosi kiva uima-allaskin jonne mä koitan römytä heti aamulla ennen check-outia.

Eilen saatiin vihdoinkin nykästyä ittemme baariin saakka ja mentiin pahamaineiselle Walking streetille. Oltiin pari tuntia Insomnia nimisessä yökerhossa, enempään ei pystynyt kun Niinalla oli kuumetta ja mä olin muuten vaan vanha ja raihnainen. Yökerho oli siisti ja siel oli tosi hyvä dj, mutta oli se vähän mälsä paikka kun periaatteessa siellä oli vaan länkkärimiehiä ja thai-naisia. Niin mitä hittoo kaks valkoista muijaa tekee näiden markkinavoimien keskellä? Ei sitten yhtään mitään. Lähdettiin siis pois jaloista pyörimästä ja iltani kohokohta oli pupukorvien saaminen baarista (kaikilla työntekijöillä oli sellaset ja ne jakoi niitä baarissa asiakkaille).
 
Tänään me pienen tuhnuilun jälkeen käytiin markkinoilla joissa onnistuin jopa hillitsimään itseni ja ostin vain kolme rytkyä sekä hankittiin liput huomisille lähdöille: mä Changille ja Niina lentokentälle. Illalla etittiin Pattayan thaikkusali, joka olikin joku viiden tähde loistohotelli ja aika luotaan työntävän oloinen mesta, jäätiin joku kolme kertaa hissiin jumiin ja nyt ollaan vaan hengailtu huoneessa kun voimat on ihan loppu. Ei tullut nähtyä ping pong showrta tälläkään kertaa... Dääm!

Huomenna menee sitten aikalailla koko päivä reissatessa Changille kun lauttakyydissä menee aina mukavasti aikaa. Työt alkaa kuitenkin vasta ma ja aattelin ottaa viikonlopun rennosti ja miettiä syntyjä syviä elämästäni ennen tätä puolen vuoden jännää rykäisyä. Nyt loikoileen ja sitten nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!