torstai 25. lokakuuta 2012

Vikat päivät Changilla

Tässä pientä kuvaripulointia Thaimaan viimesistä päivistä Koh Changilla.

Mun ensimmäistä (ja viimeistä heh heh) vapaapäivää edeltävänä iltana lähdettiin S:n ja N:n kanssa hieman juhlimaan. Jämähdettiin tosin heidän terassille jauhamaan paskaa ja juomaan. Seuraan liittyi myös yläkerrassa hengailevat Jussu ja Wii. Toi Wii oli ihan  seko muija, mutta just hyvällä tavalla. Opetti taas oleellisia sanoja thaikuiks kuten Jek Pet!!! joka meinaa What the fuck! Mentiin White Sand Beachille ja siellä One yökerhoon. Tuli törmättyä myös vanhoihin kavereihin ja ilta vaan meni ihan sairaan nopeesti (kiitos bucketin johon kaadettiin 3dl viinaa).

Seuraavana päivänä olinkin siellä rannalla missä en olisi saanut olla. Otettiin arskaa ja lilluttiin vedessä.

Adventure adventure! Siirryttiin mun irtisanoutumisen jälkeen White Sand Beachille ja saatiin aika hyväkin hotelli kahdeksi yöksi. Ei muuta kuin lisää riisipöperöä naamariin ja aurinkoa iholle. Mut oli kyl saakelin hyvä fiilis kun pääs lähteen saarelta pois. Siellä on nyt sattunut jos jonkinmoista ja en kyllä varmaan oo hetkeen menossa takaisin. Vois taas lämmitellä tota Thaimaan etelää ja esimerkiksi Lantaa tai Samuita. 

Meillä oli vaikka mitä suunnitelmia minne lähteä seuraavaksi kun S:n viisumi oli menossa umpeen. Bangkok, Vietnam, Laos, Kambodia. Päädyttiin sitten Kamputzeaan kun sinne pääsi suht. huokeaan hintaan ja sieltä voisi sulavasti rullata kinttupolkuja pitkin Vietnamiin. Suunnitelmia hieman sekoitti myös CNN:n uutiset jossa puhuttiin Philippiineille muodustuvasta myräkästä joka viikonloppuna saattaisi siirtyä Vietnamiin. Ei oo nyt mitään tietoo, että onko sellasta nyt tulossa vai ei.
 
Koh Chang. On se kyllä ihana ja kaunis paikka jossa on sitä paratiisirantafiilistä. Mutta meidän suhde meni nyt ainakin todella pitkälle katkolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!