lauantai 17. marraskuuta 2012

1 viikko Suomessa

Tuli täyteen eilen. Piti jo silloin kirjoittaa tänne itkunsekainen runoelma siitä, kuinka vaan haluaisi olla lämpimässä. Kyllä se yksi kuukausi vielä lisää olisi tehnyt hyvää. Mielenterveydelle muttei lompakolle ja kouluvuodelle. S lisäili ihania kuvia Koh Taosta Faceen ja kyllä, eilen tuli ihan kyyneliä kun se kaipaus Thaimaaseen ja vapauteen iski päin näköä. Nyt ei voi kuitenkaan muuta kuin olla onnellinen niiden kettujen vuoksi, jotka saivat sinne jäädä ja olla ite täällä suorittamassa velvollisuuttaan eli opiskeluja eteenpäin.

Kouluahan mulla on aivan naurettavan vähän. Keskimäärin 15 tuntia viikossa joista osa itsenäistä työskentelyä (jaa mitkä opintopisteet??). Uskokaa tai älkää, mutta tällä noppien pyörityksellä pitäisi tästäkin jaksosta tulla n. 11 op takataskuun. Valitettavasti totuus ei ole ihan niin ruusuista sillä mulle pamahti heti tehtäväksi helvetin laaja markkinoinnin ja taloushallinnon ryhmäyhteiscase, jonka siis pakerran Pauliksen kanssa yhdessä. Tehtävään on nyt jotenkin hankala sukeltaa sisään, se on kauheen laaja ja koko ajan on sellanen olo ettei oikein tiedä, että mitä ne opettajat tahtoo. Lisäksi tuntuu hölmöltä harjoitella kaavioiden piirtoa Excelillä kun samaan aikaan opetellaan toisilla tunneilla SPSS-ohjelman käyttöä (ohjelma, joka pieraisee ne taulukot nappia painamalla). Nyt on 2 viikkoa aikaa saada se kasaan ja voin kertoa, hikipisarat valuvat jo persposkien välissä.

Jos en oo vielä aiemmin muistanut mainita, niin samaan aikaan kun mä luuseroin ja lähdin työharjoittelusta, Paulis lopetti Proakatemialla ja siirtyi mun luokkakaveriksi Tamkin tavalliselle puolelle. Ollaan kaks kunnon leftoveria, mutta kun päämäärä on sama niin on helppoa tehä noita yhteisprojekteja yhessä nyt.

Oon nyt viikon aikana raapustanut myös muutamia työhakemuksia kaikkiin kivoihin paikkoihin kuten Ikea ja Gina Tricot. Omasta vakkariduunista en lähde ikinä pois, kiitos maailman parhaan työsopparin, mutta olisi kiva saada monen vuoden jälkeen jotain vaihtelua ja kenties samalla pedata sitä elämää Suomessa (kun toi ulkomailla hengailu on niin riskialtista näköjään).  Samalla olisi kiva saada sellainen työpaikka joka olisi auki myös viikonloppuisin, niin välillä saisi jotain ekstramameroo taskunpohjalle. Katsotaan kuinka tässä käy.

Lisäksi oon tavannut erään henkilön (tai no, tapasin jo ennen lähtöä, mutta silloin ei hommasta tullut mitään yllättäen) ja kaikki on ihan alkutekijöissään, mutta mukavaa piiitkästä aikaa tuntea tällaisia lämpimiä fiiliksiä jotakuta kohtaan, varsinkin kun elin siinä ajatuksessa jo, että mun hautakiveen tultais hakkaamaan "vanhapiika ja hänen 10 kissaa". Ehkä mullakin on vielä toivoa!

Nyt mun on pakko tasottaa pienillä power napeilla viime yön unen puutetta ja sen jälkeen iskeä hampaani kiinni casen syrjään ja vaan ripuloida noi valkoiset sivut täyteen excel-piirakoita.

2 kommenttia:

 1. uuuuuuuuu, joku henkilö!
  uuuuuuuuuuu :D
  herkkää :D
  muista myös et vuokrafirmoille kannattaa kans laittaa hakemuksia, niistä saa toisinaan sellasia kivoja kassavuoroja noin esim ja myös viikoloppuisin :)

  VastaaPoista
 2. on tosi herkkää <3
  Ja joo, mun luokkakaveri on staffpointilla ja se saa vuoroja s-ryhmän kauppoihin eli pitää ehdottomasti laittaa jos sen kautta pääsisi tekemään jotain :))

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!