maanantai 19. marraskuuta 2012

Jaa mitkä vesipuistot?

Meillä oli Vietnamissa jotain vakavia ongelmia vesipuistojen kanssa. Kaikki jumalat ja henkimaailman olennot olivat selkeästi päättäneet, ettei meille suoda onnea ja autuutta klooriveden muodossa. Vielä Ho Chin Minh Cityssä ollessamme päätimme viettää vikan päivän ennen yöbussiin hyppäämistä Dam Senin vesipuistossa. Paikka olisi kuulemma hieno, halpa (vaan 15 000 dongia eli about 0,50 e) ja aah niin täydellinen kuumalle ja hikiselle päivälle. Kattokaa nyt näitäkin kuvia:
Niin että kelpaisko? Haahuillaan Night marketin suunnalle ja onnistutaan hyppäämään oikeeseen paikalliseen bussiin, joka kulkee Dam Seniin saakka. Matka kestää yli 40 minuuttia ja takapuoli liimaantuu penkkiin. Päästään vihdoinkin mestoille ja tajutaan kuinka valtava paikka on. Etitään sisäänkäyntiä ja vilkuillaan hieman epävarma hymy poskilla, että missäs kaikki ihmiset on. Karu totuus selviääkin sitten kun päästään alla olevassa kuvassa näkyvän kyltin viereen! Joo, juuri nyt, ihan vain meitä varten, JOKAINEN TIISTAI paikka on suljettu!! HAHA! Eikä vituttanu...   
Nielimme pettymyksemme ja ajattelimme antaa vesipuistoille uuden mahdollisuuden Nha Trangissa. Siellä kun pitäisi olla myös halpa ja hyviä arvosteluja saanut puisto ihan meren vieressä kävelymatkan päässä hotellilta. Lähdetään sinne eräs kaunis aamu ruokailun jälkeen. Koetaan sitten pienoinen Deja Vu kun paikalle saavuttuamme vain heinäpallot pyörii meidän ohitse eikä missään näy ketään. Miksi? NOKUN TÄMÄKÄÄN VESIPUISTO EI OLE AUKI! Eikä se ole muuten vaan kiinni vaan totaalisesti hylätty! Vesialtaista puuttuu laattoja, paikat on hoitamattomia ja ruokapöydät autioita. Koko paikka näyttää maailmanlopun jälkeiseltä kummituspuistolta.
 
Nha Trangissa on mahdotonta uida meressä ellei halua hampaillaan kalastella planktoneita kaks metrisen aallon iskettyä sut meren pohjalle. Tää pettymysten kujajuoksu oli jo niin massiivisella tasolla, että mä ja S nöyryttiin ja otettiin sikahintaiset (eli 1,30e maksavat) aurinkotuolit rich bitch-ravintolasta jossa oli oma pooli. Kyllä! Me päästiin vihdoinkin uimaan!! Vedessä lillu kaikkea outoa niiden viidenkymmenen venäläisen lisäksi, mutta ei paljoa haitannu. Vihdoinkin sielu lepäsi, sillä kyllä tytön on vaan saatava aina välillä sen luksus-hetkensä, maksoi mitä maksoi. Juhlistettiin meidän helvetin hyvää päätöstä vielä 90 tonnin hodarilla ja 80 tonnin Banana Splitillä. Kyytipojaksi vielä otettiin 40 tonnin vesi. Kyllä kelpas ja vittu rahaa oli!

Jos joku Vietnamiin matkustava nyt kenties eksyy tänne blogiin niin TARKKANA NIIDEN PUISTOJEN KANSSA.  Saattavat olla meinaan kiinni!

4 kommenttia:

 1. Hahah joo toi NT:n paikka on ollut kiinni ainakin sen neljä vuotta :D JA täh, Lousianessa joutu maksaan aurinkotuoleista? :> Apua, vuos sitten ei vielä kyllä tarttenu, riitti vaan se, että jos osti jotain (tyyliin sen veden tai kokiksen edes). Hmm..

  VastaaPoista
 2. Joo, siis kun me ihan kysyttiin et mitä jos me ostetaan jotain niin tartteeko maksaa ja kyllä piti.

  Mä en ymmärrä miten se vesipuisto ei muka kannattanut NT:ssa??? Et miks se on kiinnii, whyyy? Ja lilluuko siel altaissa ne samat vedet???? xD

  VastaaPoista
 3. Mä en kans tajua, koska kyllä siellä varmaan porukkaa kävis. Kysyin steveltä niin se sano et se on aina "joskus" auki, mut hei, se on kans vietnamilainen joten se voi tarkottaa ihan mitä vaan :D Ja jos se on joskus muka auki niin mä toivon että ne vedet vaihdetaan edes sillon ;D

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!