torstai 8. marraskuuta 2012

Last night in Bangkok...

and the world´s your oyster!

Täällä sitä istuskellaan vikaa päivää Bangkokissa ja Aasiassa. Lento lähtee illalla klo 23.50  Istanbuliin eikä vieläkään oikein tajua, että on oikeasti huomenna Suomessa. Kylmys, pimeys, lumisade. Hyyh hyyh. Vaikka oon alustanut jo hyvin oravanpyörään palaamista niin kyllä näin vikoina päivinä on noussut mieleen taas ajatus "onko pakko lähteä?". 

Vaikka tälläkin reissulla on ollut vastainkäymisiä (tää koko reissu on yhtä vastoinkäymistä) niin kyllä se nälkä matkailulle vaan kasvaa! Se on ihan hirvittävä!!!! Ja nyt pitäisi tiristellä puoli vuotta Suomessa kiltisti hakaten opintopisteitä rekisteriin ja tehdä duunia sen verran mitä Kela sallii. Tästäkin vois kirjoittaa ihan oman nyyhkytarinansa, laskeskelin taas noita tulorajoja ja tuun nostamaan ens vuonna sitten vaan 6 kk tukia, jotta voisin tienata edes jonkin verran rahaa säästöön.

Tulevaisuudessa siintää vielä kova halu lähteä vaihtoon Bangkokkiin. Kyllä, tää haave ei ole poistunut tän perseeseen vedon jälkeenkään, se on itseasiassa entisestään kasvanut kun Bangkok on vaan vienyt mun sydämeni. Vaihtosäätäminen tulee olemaan se seuraava goal josta pääsee taas repimään peliverkkareita Tamkin kanssa.

Ja mitä apurahojen palautukseen tulee? Päätin ne tässä kaikessa hiljaisuudessa kuitata opintolainalla. Ei tässä "masennustilassa" voi oikeasti vielä vetää itseään kirkonrottaakin köyhemmäksi ja tiristellä koko talvea nälkäkuoleman partaalla. Ollaan sitten velkaa valtiolle ja mietitään lyhennyksiä sitten joskus kun jaksaa. Nyt haluan pehmittää tätä omaa laskua sen verran kuin pystyy.

Tosin sellasta pientä päänkiristystä aiheuttaa jännä tila nettipankissa, jonka mukaan mulla ei olisi opintolainaa nostettavissa (kyselyä lähetetty jo perään) sekä tänään luettu sähköposti jossa Boomi ry väittää etten ole maksanut heille tilavuokraa mun läksiäisistä ja uhkailee perinnällä (lähetetty tulikivenkatkuinen maili takaisin saatanan apinoille). VITTU tervetuloa takaisin Suomeen, paikkaan jossa byrokratia ei toimi koskaan ja jos toimii niin väärin kuitenkin. AAARGH. Ihanaa kun heti ensimmäisinä asioina paluun jälkeen pääsee taas kiipeileen ihmisten kurkkuihin kiinni puhelinlankoja pitkin.

Seuraavaksi sitten kirjoitellaankin jo Suomessa. Vielä pitäisi raapustaa tarinaa Nha Trangista ja Bangkokin vikoista päivistä. Sen jälkeen tarinat onkin tasoa "menin kouluun, tulin kotiin." Mälsää.


4 kommenttia:

 1. Hyvää kotimatkaa, oli kiva nähdä! :)
  Kandee ajatella se Suomessa olo semmosena välttämättömänä pahana, rahansäästämispaikkana, josta pääsee sitten taas pian pois ;) Jos (tai sanotaanko KUN) sä pääset tänne BKK:n vaihtoon niin sehän on jo ihan kohta! :) ..Vaik tiedän että toi ajatus ei ehkä juuri nyt yhtään lohdutakaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan rahansäästöpaikka! :))) Nyt vaan hihat heilumaan et kerkee tiristämään itelleen jokaisen pennin ennen syksyä.

   Ja oli kyl kiva treffata ja ehkä törmäillään joskus toistekin! :)

   Poista
 2. Hyvä ettei tää show lannistanu sun Thaimaaintoa. Byrokratia on toisinaan todella hauskaa, mutta toivottavast kaikki järjestyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua eka kans vähän pelotti et mitä jos toi kakka pilaa mulle thaimaan kokonaan, mut heti kun laskeutui BKK:n lentokentälle niin sydän vaan suli kun pääs "kotiin". AAh, takasin vaan ja äkkii! :)

   Poista

Nyt sitä kommenttia!