lauantai 29. joulukuuta 2012

In the year 2012!

Piti tää heti pöltsätä Sannan blogista ja täytellä oma versio vielä kun vuotta 2012 riittää. Kaikki missä pääsee miettimään omia syntejä syviä kiinnostaa, sillä kukapa nyt ei haluaisi kirjoitella mielenkiintoisimmasta aiheesta evöör, omasta itsestä siis!


IHMISSUHTEET:

1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana?
Kaksi aivan uutta ystävää ja elämäni pelastajaa ovat ehdottomasti reissussa tavatut S ja N! Oon maailman huonoin pitämään yhteyttä ihmisiin muuten kuin koneen välityksellä ja nyt pitää oikeasti nähdä vähän effordia, että yhteys pysyy auki. Sillä me kohtaamme vielä! Uusia ystäviä tuli myös kv-tuutorina ollessa sekä netin ihmeellisessä maailmassa seikkailessa. Sannan tapasinkin sitten Bangkokissa ja erään Katariinan tapaan ensi tammikuussa. Lisäksi lähennyin paljon tiettyjen viime vuoden luokkakavereiden kanssa.

2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt?
Kokeilin sukeltamista Thaimaassa (oli aikas jännää), olin muuttamassa Thaimaaseen asumaan, mutta se ei sitten mennytkään niinkuin suunnittelin... Järjestin isot läksiäisjuhlat ystävilleni, olin kv-tuutorina, opiskelin avoimessa yliopistossa ja opiskelin Thain kieltä. Kyllä näitä nyt on! Aloitin Thai-nyrkkeilyn, dancehallin ja cross trainingin :)

3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana?
Peräti 6 viikkoa nyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *Maljannosto ihan itselleni*

4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta?
Kesällä pyöräilyt reeneihin ja takaisin, Skrillexin keikka Birminghamissa, Bangkokissa seikkailemiset, omat läksiäiset, Lontoon Clapham ja Ida, Maarit ja Leena Londonis, oma hanimussukkamöö ja jokaikinen sen kanssa vietetty sekuntti (mä tapan teidät tällä imelyydellä!).

5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana?
En onneksi! Muutama vuosi sitten meni välit poikki erään hyvän ystävän kanssa monista eri asioista johtuen, enkä enää ikinä halua tehää samaa virhettä, että antaa asioiden ajautua noin pahaan jamaan. Onneksi saatiin homma selvitettyä sitten loppujen lopuksi, mutta kyllä siinä meni aikaa. Olen huomannut, että olen täydellinen nysverö mitä tulee siihen, että iskee sen kebabin seinään kavereiden kanssa. Jos alkaa jokin juttu vaivaamaan niin se on sitten jo suht. iso asia ja koska se on niin pinnassa, en voi ottaa sitä puheeksi kun en osaa siinä kohtaa vain sanoa asian asiana ja käsitellä sitä normaalisti, vaan tunteet velloo joka suuntaan. Mun on pakko ensin sulatella asiaa ja antaa pahimman terän kadota ennenkuin uskallan nostaa kissimirrin pöydälle.

MINÄ:

1. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana?
Kun ei katkeruuteen voinutkaan kuolla... 
Siinä mielessä olen ihan vuoden aikana havainnut muutoksia, että musta on tullut entistä lungimpi ja mukavuudenhaluisempi. Tai laiskempi ja kunnianhimoton, miten sen ikinä haluaa ottaa. Mä annan itelleni nykyään paljon enemmän anteeksi kaikkea, eritoten siis tuota laiskottelua. Vielä pitäisi ehkä jonkin verran panostaa tuohon omaan ulosantiin niin, ettei mummot vapise ja asfalttimiehet punastele kun meikäläinen kertoo kovaan ääneen ihmisruumiin hauskuuksista.

2. Oletko lihonut?
Paino on pysynyt aikalailla samana, mutta lihakset hävisi kyllä mallikkaasti kesän jälkeen. Tammikuussa alkaa taas kunnon kuntopiiri 2013.

3. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana?
Varmaan erääseen hotelliin Koh Changin saarella...
:D

4. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana?
EN! Mä vasta harjoittelen yksin ulkonasyömisen jaloa taitoa!

5. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana?
Tiimitatuoinnin jalkaan Vietnamissa.


RANDOM:
1. Kuka oli paras uusi tuttavuus?

Vaihto-opiskelijani Kenan oli aika hulvaton ja reissussa tuli bondattua Sandran kanssa.

2. Piditkö uudenvuodenlupauksesi?
En tehnyt niitä niin ei tarvitse sitten pettyä ;D

3. Synnyttikö kukaan läheisesi?
Tuli poikaa ja kaksostyttöä.

4. Kuoliko kukaan läheisesi?
Ei. Huh.

5. Missä maissa kävit?
Tammikuu: Thaimaa
Helmikuu: Englanti
Elokuu: Englanti
Syyskuu: Viro
Lokakuu: Thaimaa, Vietnam ja Kambodia
(miks tuntuu ettei silti matkustellut tarpeeks???)

6. Mitä haluaisit vuodelta 2013 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2012?
SEN PIDEMPIAIKASEN ULKOMAILLAOLON! Että jos tää vaihtoon lähteminen nyt vaikka nyt onnistus.

7. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2012?
15.9 ja 6.10

8. Vuoden suurin saavutuksesi?
Toimiva parisuhde (taitaa olla tän koko elämän suurin saavutus oikeesti :D). Ja joo, oon ihan kauhee lame ass mother fucker tällä hetkellä, mutta oon oikeesti vaan niin saakelin innoissani tästä. Voisihan tänne laittaa kyllä senkin, että suuri saavutus oli myös koulun kanssa läpi taisteltu työharjoittelu 2. vuonna, mutta koska me kaikki tiedetään miten siinä kävi, niin tarinan loppu vähän hämärtää myös tarinan alun eeppisyyttä.

9. …ja suurin epäonnistuminen?
No se työharjoittelu? Tosin jos se ei olis epäonnistunu niin ei olisi tullut tuota mun onnistumista. Jänniä juttuja nää elämän kiemurat. Ja kyllä mä ennemmin tän näin päin otan niin tylsältä ja mälsältä kuin se ehkä kuulostaakin.

10. Kärsitkö vammoista?
You name it. Heti kun liikuntaa harrastaa vähän enemmän tosissaan niin alkaa paikat mennä ihan paskaks. Tuli käytyä urheiluhierojalla, fyssarilla, lääkärillä ja hammaslääkärillä. Onneks mitään ylitsepääsemättömän suurta tapahtunut, enemminkin järkyttävää lihasjäykkyyttä ja stressistä johtuvia lieveilmiöitä kuten migreeniä.

11. Mikä oli paras asia, jonka ostit?
Asunto, I phone, lentoliput.

12. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta?
Kaikkien kavereiden, jotka jaksaa vuodesta toiseen kuunnella mun hajoiluja :D Ja oma käytös koulun suhteen, eli oon saanut (tosin ilman mitään suurempia yrityksiä) kaikki kunnialla läpi ja suoritin vähän ekstraakin.

13. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta?
Oma käyttäytyminen ja demonit mun sisällä.

14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi?
Ruuan jälkeen matkustelu. Valitettavasti tuohon matkusteluun mahtuu aivan liikaa shoppailua ja se oikeesti olisi sellanen juttu mitä pitäis suomia pois. Ettei kaikki raha mee rätteihin. Olisi paljon enemmän rahhoo siihen itse asiaankin jos turhanpäiväinen rätinmetsästys jäisi pois aikataulusta.

15. Mistä innostuit eniten?
Keväällä työharjoittelusta, nyt talvella J:stä.

16. Vuoden 2012 ihmiset:
Juuserii!

17. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi?
Onnellisempi. Viime vuonna tähän aikaan oli niin paljon enemmän epätietoisuutta kaikkien koulujuttujen  sekä elämän käytännönjärjestelyiden kanssa. Sekä meijän perheessä räjähti muutama pommi justiinsa tässä vuoden vaihteessa ja oli aika haipakkaa aikaa kaikin puolin.

18. Lihavampi vai laihempi?
Samalla mennään. Vähemmän lihaksikas ja venyvä.

19. Rikkaampi vai köyhempi?
Tilin saldoja ei kannata edes mennä vilkaiseen kun velkaa löytyy loppuelämäksi! Mutta jos rikkautta mitataan jollain muillakin indikaattoreilla kuin saldon positiivisuudella tai negatiivisuudella niin ehdottomasti rikkaampi.

20. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän?
Matkustella? Tää on tosi tyhmä heitto, mutta myös töitä. Kiitos Kelan (tai kiitos oman elämäntilanteen, miten sen ikinä asetteleekaan) en elokuun jälkeen saanut käydä töissä. Toisaalta tollanen pidempi laiskottelujakso oli myös tavallaan tosi jees kun ihan nuoresta saakka oon aina painanu niska limassa töitä, töitä, töitää, ja nyt sai kerrankin olla, mutta oon ihminen joka muuttuu ameebaksi ilman pientä stressiä. Töitä tekemällä olisin saanut myös enemmän rahaa säästöön/matkoihin, nyt on vaan rahaa palanut ja lainat kasvanu.

21. …entä vähemmän?
Ehkä se shoppailu. Alkaa jo hieman itseäkin ärsyttämään se täydellinen aivottomuus kun pääsee polttaan rahaa.
 
22. Miten vietit joulun?
Kävin porukoilla ja olin himpulassa. En silleen jaksa viettää mitään joulua. Laiskottelen vaan koko ajan.

23. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi?
Never regret! Ei sitä tässä oltaisi jos jotain muuttaisi menneisyydestä.

24. Rakastuitko vuonna 2012?
Meneekö jo ihan totaalisen imelyysrajan ylitse jos vastaan kyllä?

25. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli?
Aito leidi ei koskaan kerro.

26. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit?
Tv:tä mulla ei ole, mutta tänä vuonna tuli seurattua True Bloodin 5. kautta, joka oli ihan paska, Game of Thronesia, joka oli taas aivan älyttömän hyvä sekä Jersey Shoree, joka on vaan niin eeppinen.

27. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan?
Ketään ei kannata vihata ja tuhlata omia voimia siihen.

28. Mikä oli paras lukemasi kirja?
Luin kesällä monen vuoden tauon jälkeen David Eddingsin Belgarionin tarun ja Mallorean tarun. Ne on hyviä aina!

29. …entä musiikillinen löytö?
Ainakin Lana Del Rey ja Ellie Goulding.

30. Mitä halusit ja sait?
Tähän voisi sanoa, että vuosi oli sellaista luopumisen kautta saatua tavaraa/ainetta/hyödykettä/asiaa. Mikään ei tullut ilmaiseksi.

31. Mitä halusit, muttet saanut?
Nyt vuoden lopussa olisin halunnut jonkun uuden työpaikan (kävin Ikeassa haastattelussakin, mutta sitten niistä ei kuulunut mitään vaikka kaikille PITÄISI ilmoittaa tuloksista), joka olisi vähän tuonut jotain uutta jännää arkeen. Mutta oon kyllä ihan tyytyväinen, että on ne varastotyöt, vois sitä hullumminkin olla.

32. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi?
Prometheus ja Bätmäni.

33. Mitä teit syntymäpäivänäsi?
Kalenterin mukaan en sitten yhtään mitään :D  Kävin varmasti porukoilla syömässä ja taisin kämppiksen kanssa käydä kahvilla.

34. Ketä kaipasit?
En ketään.

35. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi?
Oma vammanen huumorintaju. Ilman sitä ei oltais pitkälle pötkitty tän oman tuurin kanssa.


MUUTA:

1. Oletko joutunut tappeluun?
Thaimaassa tammikuussa oli pientä hämminkiä...

2. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana?
Jotkut säännöt on tehty rikottaviksi, mutta kyllä sitä yleisellä tasolla ollaan pysytty kaidalla tiellä.

3. Oletko juonut ”perseitä”?
En edes muista. Harvoin juon niin paljon, että olisin khännishäää. Ja jos oonkin niin sitähän ei kukaan muu huomaa kun oon niin hyvä under cover-känniläinen.

4. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin?
No no no! Kaikesta oppii jotakin ja kyllä ne paskatkin tapahtumat muovaa susta sellaisen kuin nyt olet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!