lauantai 15. joulukuuta 2012

Joululoma alkoi!

Eilen oli viimeinen koulupäivä ja sen kunniaksi oli samalla viimeinen tentti: määrällinen tutkimus, aihe jota olen pakoillut Thaimaasta tulon jälkeen. Kävin yhdellä tunnilla ja sen henkisen kidutuksen jälkeen skippasin kaikki loput tunnit. Aattelin pitkään, että nyt tuli kustua omiin muroihin tulevan hylsyn muodossa kun aihe sai kylmät väreet kulkemaan pitkin selkää aina kun sitä ajatteli. Olin varma, etten pystyisi kotona sisäistämään enää asioita enkä pääsisi mitenkään tentistä läpi. Viikon aikana sain pakotettua itteni lukemaan, aina 30 min kerralla,  (sietokyky ja aivojen uuden tiedon sisäistämisvaihe eivät kestäneet enempää) mutta tentissä sain kuin sainkin raaputettua jokaiseen kohtaan jotakin. Ja arvatkaas mitä! Sieltä tuli 4! Mikä jälleen kerran kyllä pistää ihmettelemään tätä koulusysteemiä sillä en edelleenkään pidä itseeni niin fiksuna olentona, aika laiskana oikeastaan, ja jos tällaisella perseilyn määrällä saa taas todistukseensa kiitettävän niin... fine by me! :D

Nyt alkoi siis ihanainen kolmen viikon joululoma, mikä meinaa sitä, että meikäläinen pääsee TÖIHIN! Tätä on odotettu ja kauan. Varaston hyllyrivit, kalvakka loisteputkivalo ja päättymättömät illat toimitusten seassa... ah! Ja vihdoinkin on jotain mitä elämässä odottaa, nimittäin palkkapäivää!

Muutamia kouluhommia vielä on venailemassa, mutten usko, että niissä kauaa nokka tuhise kun oma tuottavuus on saatu jälleen käyntiin. Tärkein juttu on tuutori-raportin väsäys niin, että vaihtohaun pärähtäessä käyntiin on mulla todistus venailemassa pisteiden laskua.

Hyvää joululomaa vaan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!