perjantai 21. joulukuuta 2012

Työmyyrä on väsynyt elukka

Eipä täällä ole tapahtunut paljoa. Työt varastolla vetäs kyllä löysät pois heti kättelyssä kun työvuoro rullasi 14.30 alkaen aina 01.30 saakka. Kyllä tuli petiä ikävä, mutta ennemmin sitä hikoilee kerralla ja palkkapäivänä voi uida sitten eurojen seassa. Jos ne vaihtaa Vietnamin dongeiksi eka, sillä tuntiliksa ei pilviä ole hiponut koskaan, nyyh. 

Semisti ahdistaa ensi vuosi (koska oon vaan henkilö, joka ei koe olevansa oma itsensä ellei jokin asia ahdista), kun mietin miten sovittaa yhteen koulu, työ, harrastukset ja seurustelu. Koulua tulee olemaan nyt 21 nopan edestä, eli slaibailu loppuu siihen. Töissä pitäis käydä sillä en voi tukia pahemmin nostaa ja pitäisi yleisesti säästää rahaa niin maan perkeleesti ja jos nostan edes 6kk tukia niin se rahamäärä mitä saa tienata on silti naurettavan pieni. Lainaa? Taas vaihteen vuoksi. Oon pankin lempparilapsi kun killun löysässä hirressä näiden lainojeni kanssa maailman tappiin asti.

Joulu muuten menee koulujuttujen parissa sillä en ole saanut mitään aikaseks näinä kiireisinä aamuina jolloin yöunet aina tuntuu liian lyhyiltä ja työpäivät loppumattomilta.

Ps. En oo oikeesti näin down, halusin vaan valittaa jonnekin.
Pointtina varmaankin se, että päivästä kyllä loppuu tunnit kesken nyt!

Niin ja hyvää maailmanloppua!
Meikä viettää sen illalla kiskoen mustikkashotteja naamariin ihan vaan siksi, että taisin löytää edes hienoisen suomi-geenin sisuksistani ja aion hukuttaa rankan työn tuoman järkytyksen viinaan niinkuin täällä kuuluukin tehdä.

2 kommenttia:

Nyt sitä kommenttia!