maanantai 14. tammikuuta 2013

Motivation, expiration!

Tittididii!
Ensimmäinen kouluviikko pulkassa ja olo on kuin jyrän alle jääneenä. Kiinnostus pyöreä nolla. Aika juoksee nopeammin kuin LSD.tä nauttinut ravihevonen, joten kohta on ryhdistäydyttävä ja aloitettava tykitys. Tänään meillä oli koko TAMKin yhteinen vaihtohaku info. Haku on nyt siis puolessa välissä ja mun hakemus edelleenkin siinä vaiheessa, että oon nimi- ja osoitetiedot saanut täytettyä. Jotain pientä on kuitenkin tapahtunut, sillä sain viime viikolla tehtyä kv-tuutoroinnin raportin ja tänään hain todistuksen. Sitä tarvitaan kun pisteytys pärähtää käyntiin ja siitä olenkin selittänyt jo vuosi sitten ja varmasti selitän vielä lisää kun täytän vihdoinkin sen pelottavan hakemuksen.

Tänään infossa ei tullut mitään uutta informaatioa kun ite on jo vuosi sitten ottanut kaikesta selvää. Pelottavaa oli kuitenkin nähdä kuinka paljon porukkaa siellä oli paikalla. Onneks varmaan 80% tyypeistä on sellaisia, että ne on viime viikolla keksineet, että vaihtoon voisi hakea eikä heillä ole mitään käsitystä esimerkiksi tästä jännääkin jännemmästä pisteytys käytännöstä. Joten te ihramahaiset, kaljaa kittaavat, haalariopiskelijat vapiskaa! Ette oo meinaan ennen mua todellakaan pääsemässä minnekään Thaimaan lämpöön lillumaan, hahaa!

Sain äsken kirjoitettua myös meidän ihkulle kv-kordinaattorille mailia jos sieltä saisi jotain kättä pidempää infoa Korean kouluista.

Mitään sana piti yliviivata yllä, sillä just muistin, että yksi uusi asia tuli ilmi! Kaukokohteisiin pitää liittää motivation letter jo hakemuksen yhteyteen eli sellanen pitää raapustaa nyt mahd. pian. Pituus on vaivainen A4 ja koska omat opiskelusuuntaukset on mietitty ja aikoja sitten valmiiksi on kirjeen kirjoittaminen nopee juttu.

Silmukka kiristyy.

4 kommenttia:

 1. Siis täh, mikä motivation letter? :D Onks teillä eri säännöt siellä suomenkielisellä puolella vai onks säännöt vaihtunut vai oonks mä vaan missannut kaikki tommoset viime vuonna? Mä en meinaan kyllä täyttänyt kun sen hakemuksen, kääk :D

  VastaaPoista
 2. Joo, siis tää oli ihan uutta tietoo! Että kuulemma sellanen pitää aina kirjoittaa kaukokohteen yliopistoon kun aletaan hakemaan tamkin hyväksynnän jälkeen itse partnerikouluun niin ne haluaa sellaisen jo nyt hakuvaiheessa valmiiksi itselleen. Hauskaa on sitten jos pääsee vasta toiseen kouluun niin se pitää sit väkertää uusiks x)

  Se hakemuskin on nyt siellä soleMOVEssa, ja kaikki tapahtuu netin kautta. Ei paperikaavakkeita olleskaan! Helpottaa varmasti toimiston duunia.

  VastaaPoista
 3. Joo, varmasit helpottaa kun kaikki tulee sähköisesti. No, onneks mun ei tartte tutustua noihin juttuihin enää, heh :D

  Hei mulla on sulle haaste mun blogissa!
  http://shandy-nevergrowold.blogspot.com/2013/01/11-kysymyksen-haaste.html

  VastaaPoista
 4. Jee! \o/ Heti täytteleen kun pääsen töistä! ^^

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!