sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Vähiin käy ennenkuin loppuu

Tässä koulukiireiden vaihduttua työkiireiksi (Jeaaahhh!! moneymoneymoney) ja elämän sykkiessä eteenpäin tahdilla herätys, töihin, toisiin töihin, nukkumaan on tärkeää pitää pääkoppa kunnossa ettei ala liikaa ahdistamaan. Meikäläisen vahvin ase on osoittautunut olemaan niinkin yksinkertaisen vammainen juttu kuin päivä kerrallaan ottaminen. Jos mä olisin keskiviikkona töissä miettinyt torstain aamuherätystä Ikeaan ja iltavuoroa varastolla sekä perjantain klo 7 alkaa vuoroa jälleen Ikealla niin oisin romahtanu läheiseen lumipenkkaan.

Ensi perjantaina, eli 4 päivän päästä on viimeistään pakko tulla tieto vaihtoon lähtemisestä. Oon joka päivä syöksyny koulun mailiin ja toivonut jos ne tulisikin aiemmin, mutta kaippa niiden hakemuksien käsittelyssä on oma säätönsä jos tänä vuonna hakemuksiakin oli enemmän kuin aiemmin.

4. periodin lukkaritkin tuli (vihdoinkin! Miten vatussa voi mennä näin pitkälle kun jollain linjoilla koko vuoden lukkarit on valmiina syksyllä???) ja koulua on vaan ma-ke. Torstaita ei lasketa kun silloin on niin hirveetä shaibee, ettei sinne pysty menemään. Ja töissä voin olla kaikkina muina viikonpäivinä paitsi tiistaisin. Pääsee siis vihdoinkin kunnolla tekemään rahhoo syksyä varten.

Mä oon ollut nyt 5 päivää putkeen töissä ja vielä on 4 päivää ennen yhtä vapaapäivää. Sitten taas täyttä höökiä eteenpäin. Pientä meistä syö nää viikonlopputyöt kun en sellasiin oo tottunut, mutta viimeistään koulun loputtua ( 23.4!!!!) voin pitää sitten viikonloppua viikolla niin ei silläkään ole väliä. Kun on tavote mielessä niin jaksaa painaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!