perjantai 15. maaliskuuta 2013

Miehistö vaihtuu, mutta hauskuus säilyy!

Tässä on parisen viikkoa ollut sellaista epämääräistä liikehdintää, mutta nyt alkuviikosta homma lyötiin pakettiin ja kaikille jäi hyvä maku suuhun. Se on kuitenkin se tärkein juttu. Eli alkuperäisistä suunnitelmista poiketen lähden opiskelemaan Bangkokkiin yksin. Aluksi tätä oli vaikeaa sulattaa kun Paulis oli nähnyt yhtä paljon vaivaa vaihdon pääsyn vuoksi kuin mäkin, eikä voinut käsittää mten toinen voi "heittää" kaiken hukkaan. Mutta kun paniikkikakka on lauennut niin pitää todeta, että se luopuminen vaatii ihmiseltä myös paljon kanttia ja on vahvuus tiedostaa mikä on itselle parasta ja mikä ei. Vaikka omassa maailmassa mikään ei voisi olla hienompaa kuin Thaimaahan muuttaminen puoleksi vuodeksi, ei se toiselle henkilölle välttämättä olekaan oikea ratkaisu. Ja kaikkien pitää kuunnella sydämensä ääntä ja tehdä ratkaisut sen mukaan. 
Paulis tulee sitten vierailulle! :)

Toinen matkaseuraan liittyvä uutinen on muhinut jo piiiiitkään ja odottanut julkistamista vaihtopaikan varmistumiseen saakka. Eli J, maailman siistein ihminen heti mun jälkeen, lähtee messiin valloittamaan Bangkokkia sekä hiekkarantoja! Jeejejjejjeejeee! EI tähän voi mitenkään sanallisesti selittää miltä tää tuntuu! Jo heti tapailuvaiheessa mä kysyin suoraan, että jos tulee lähtö ulkomaille, mitä hän tekisi. Ja kun vastaus oli lähinnä "mitäköhän mä siellä voisin tehdä sen aikaa kun oot koulussa?" niin tiesin syvällä sisimmässäni, että tässä on se keeper! Mua ei meinaan yhtään nappaa mikään "uuh, riudutaan ikävässä vaikka pitäisi pitää hauskaa ja kirjotellaan kirjeitä toisillemme"-reissu ja vaikka tässä onkin kyse nyt ihan tosirakkaudesta niin, mun mielestä se nimenomaan ilmenee sillä, että toinen on valmis heittäytymään mukaan. Eikä sillä kuinka kauan ollaan valmiita olemaan näkemättä toisiamme ja sen jälkeen taas opetella olemaan toisen seurassa. Lisäksi tällainen juttu kyllä varmasti muuttaa ihmistä niin haluan, että toinen on muutoksessa mukana ja kokee samat asiat kuin minä. Musta tuntuis niin pahalta selitellä jossain Skypessä mitä kaikkee on tehnyt kun toinen vaan raatais Suomessa pimeän ja kylmän talven keskellä. Eihän siitä tulisi yhtään mitään!

Ennenkuin mikään olisi voinut olla varmaa, meidän piti ootella kahta eri tietoa. Mun vaihtotuloksia sekä J:n työtilanteen selkiytymistä. Ja merkkinä taivaan siunauksesta, kaikki loksahti paikoilleen ja homma on oikeasti toteutettavissa. Tässä alkaa myös tämänkin tiimoilta suuret suunnitelmat sen suhteen, että mitä kaikkea tehdään Thaimaassa ja missä kaikkialla voitaisiin käydä siinä samalla. J haluaa suorittaa sukelluksen Padi-kursseja, joten ainakin kerran kuussa ellei useammin me rullaillaan etelän saarille. Mä koitan samalla harrastella sitä thaikkua taas. Muista jutuista ei olla vielä keskusteltu, mutta tässähän ei ole muuta kuin aikaa!

Jännintä oli tajuta, että meistähän tulee sitten Bangkokissa avopari :D Ihan "hyvät" puitteet herätellä tota yhteiselämää henkiin. Voi ainakin todeta, että jos siellä kaikki sujuu ilman suurempia henkilövahinkoja niin eiköhän sitä sit tallailla ihan loppuun saakka samoissa verkkareissa. Vaikka jo ihan tähänkin astisella kokemuksella on mulla 110% luotto siihen, että mehän selvitään mistä vain!

En tiedä kuinka paljon J haluaa esiintyä täällä mun tarinoinoissa (ainakaan siis kuvien muodossa), mutta  hänen ottamia kuvia ja videoita varmasti tulee näkymään kun pöllin ne armotta tekstini lisukkeeksi. Mehän ei siellä varmaan muuta tehdäkkään kuin kuljeta kamerat kaulassa ja J:llä vielä videokamera kiinnitettynä otsaan ettei vaan mikään jäisi kuvaamatta. Vielä kun taitoo olisi... :P8 kommenttia:

 1. aaaah, mun mielestä on niiiiiin ihanaa ku ootte niin in love <3 <3 <3
  maailman söpöintä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaks kun juteltiin siellä laivan hytissä seurustelusta ja sanoit, ettet ymmärrä miks niin monet seurustelevat vaan puhuu pahaa toisistaan ja valittaa muille. Miksi olla silloin sellasen ihmisen kanssa jos on vaan negatiivista sanottavaa?
   Niin nyt voin allekirjoittaa ihan täysin saman jutun! :) Kyllä aina tulee jotain kränää, mut se, että pystyy selvittään asiat yhdessä ja on oikeesti iloinen, että on toisen kanssa, on aika tärkeää!

   Kyl nyt tietää, että jos homma olisi pelkkää riitelyä niin sehän on merkki siitä ettei vaan juttu toimi. Näin :)

   Poista
  2. superawsum!!! <3
   on kyl ihan mahtavaa että oot löytäny tollasen ihmisen itsellesi! :)
   iiiih, ihanaa hattaraaaaaa!!! <3

   Poista
  3. Ällömakeeta siirappia, halinalleja ja vaaleanpunaisia yksisarvisiaaaa!! <3

   Poista
 2. aww :D kauan ootte seurustellut? Toi on kyllä ihan huippua, että pääsette lähtemään yhdessä. Ite seurasin aikanani työkaverin parisuhteen kuihtumista vierestä eikä se ollut kivaa. Tietenkään se ei luonnollisesti tarkottaisi sitä että parisuhde kariutuu, mutta ei se helppoa kyllä ole.

  Sitäpaitsi, kelaa sitä jos/kun koette molemmat vatsataudin ja toinen joutuu kuuntelemaan sitä meininkiä. Se vasta sitä tosirakkautta sitten onkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaset ruhtinaalliset 4 kk xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
   Mikä on siis lyhkänen aika, mutta mulla on jo niin monta kakkaa suhdetta takana sekä myös 2 vuoden yksinäisyysjakso jolloin vihdoinkin selvitti itelleen ne jutut, mitkä muissa kusi ja mitkä itessä kusi. Nyt kaikki vihdoinkin toimii ja se vasta mainiota onkin!

   Joo, hohhoo, onneks oma huumorintaju on niin alkeellinen, että vessahuumoria on viljelty jo runsaasti xP Ja kuten sanoit, ei se autommaattisetsi meinaa sitä, että eroaa jos vaan toinen lähtee, mutta ois se mälsää mennä ja palata kaikkien kokemusten jälkeen ja toiselle ei oo "tapahtunu mitään". Siinä sit mietittäis et mitä tehtäis.

   Poista
 3. Hei mahtavaa! Teille tulee varmasti huippureissu yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitoksia! :)

   Täältä sen sitten pääsee lukemaan, että montako kertaa joutuu ulkoruokintaan jos kaikki ei meekkään hyvin xD

   Poista

Nyt sitä kommenttia!