keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

NYT SE ON TOTTA!

Eilen se tuli sitten ihan puun takaa, olin töissä ja ruokatauolla alkoi puhelin laulamaan kun kaverit olivat käyneet katsomassa mailejaan. Siinä sitten koitin toisella kädellä tunkea ruokaa suuhun ja toisella naputella luurilla sähköpostia auki. Ja siellä oli ensimmäinen maili jossa sanottiin, että sinut on hyväksytty vaihtoon ja tarkempi paikka selviää myöhemmin tulevassa mailissa. JIhuu! Lisäksi oli piiiitkät ohjeet prosessin seuraavista vaiheista ja kuinka kaikki etenee tästä eteenpäin. 

 Ensin olin vähän näreenä, että pitää VIELÄ oottaa se pari päivää, mutta päällimmäisenä killuikin soleMoven viesti, jossa kerrottiin, että minut on valittu Assumption Universityyn Bangkokkiin. Hell yeah motherfuckers!!! En voi sanoa mitään fiiliksestä, kun vaikka kaikki oli jo ollut todella varmaa niin silti ei uskaltanut odottaa liikoja ja nyt toi vastaus tuli kesken työpäivän, jolloin siinä koitti itekseen vaan olla räjähtämättä miljoonaan atominosaan pelkästä innostuksesta. Oli kyllä pitkä loppupäivä töissä!!! :D
Se on sitten ensi talvi Thaimaassa (tällä kertaa toivottavasti onnistuneesti loppuun saakka xD) ja armotonta matkailua jokaisessa mahdollisessa välissä! :) Ai että! Tänään juhlistetaan J:n kanssa tätä jossain ravintolassa (varmaankin siis haetaan kebabbia...) ja perjantaina kun työt loppuu klo 21 niin meitsi on viivana tekemässä uutta tuttavuutta alkoholin kanssa sillä nyt pitää päästä tuulettamaan. Pääsin vaihtoon, sain eilen palkankorotuksen Ikealla, tää kauhee koulujakso loppuu tällä viikolla ja mun ekat viikonloppuvapaat on nyt pitkän duunirupeaman parissa. Jiihaa!

Vaihtoon liittyen on monta muutakin ah, niin jännää uutista joista en ole tänne vielä kirjoittanut jos kaikki romahtaisikin naaman edestä, mutta nyt voi alkaa oikeasti intoilemaan eri jutuista myös julkisesti. Tulossa siis paljon siirappia ja matkasuunnitelmia!

2 kommenttia:

  1. Jee jee jee!! Oon yli tyytyväinen sun puolesta enkä pelkästään siks, et oot raatanu ittes verille ton takii ja todella ansainnu sen vaan myös itsekkäästi siksi, että nyt saa ne muutki suunnitelmat kunnolla rullaamaan!! Muahhahhaaah!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa olla itsekäs! :D Mäkin oon ny aika tyytyväinen kun on vihdoinkin jotain mustaa valkoisella ja suunnitelmat pääsee etenemään :)

      Poista

Nyt sitä kommenttia!