perjantai 1. maaliskuuta 2013

Parantola kutsuu!

Tänään on vihdoinkin saapunut kalenteriin jo kauan odotettu 1.3. Tulokset! Vihdoin kaikki varmistuu!!!Tai sitten ei.

Kävin koulun kirjastossa hakemassa pari kirjaa joita tarviin esseen kirjoituksessa ja samalla köpöttelin kv-toimiston ohi. Tänään kuulemma vasta koulutusohjelmat saa kuulla vaihtoon lähtijät (tai jotain tällaista) ja myös ne, jotka jäi ilman vaihtopaikkaa saa vapaiden mestojen listan harkittavakseen. Lopulliset tulokset tulee parin viikon sisällä. ALKAAKO VÄHÄN NAKERTAAN!?

Mä näin jo aivan järkyttävää painajaista tuloksista viime yönä ja koko aamun oli sellanen fiilis, että mitä tästä tulee. Ja nyt joutuu odottamaan lisää eikä edes tarkalleen tiedä milloin ne tulokset saapuu. Kuinka fakin rasittavaa? Mä toivoin, että tänään olisi saanut hengähtää syvään ja henkisesti lähteä jo valmistautumaan syksyyn. Mutta ei. Nyt on vähän sellanen känkkäränkkä-fiilis, ei huvittais tehä mitään! Höh! Paitsi mököttää.

Tässä pari kuvaa Monkey Islandilta läheltä Phi Phiä. Ihan vaan siks, et voi vääntää sitä puukkoo selässä pari astetta lisää. Mukavaa viikonloppua!
4 kommenttia:

 1. Heipähei!
  Oon tässä parin illan ajan tehokkaasti stalkannu sun juttuja ja saanutki tästä oivan tekosyyn pakoilla kouluhommien tekoa ynnä muita vastuita. Tykkään tosi paljon sun kirjotustyylistä! Oon nauranu täällä ihan räkänä välillä ja tällä tyylillä arkijututki kuulostaa suuremman luokan seikkailuilta.
  Kiinnostut blogia kohtaan on myös senki takia iso, kun ollaan nyt melkoisen samantyyppisissä elämäntilanteissa, meinaan oon ite lähössä TAMKIn IB:läisenä tonne Ritsumeikaniin syksyllä! Kiva lukee muittenki prosessista ja just tän tyyppisistä tuskailuista (oliko ees kamalin viikonloppu sen jälkeen kun ei tota vaihtoinfoo tullu sovittuna päivänä??). Ja TAMK hajoamisiin voin niin samaistua... Mutta muutenki Thaimaa on <3 joten kiva seurailla sun seikkailuja siellä lämmössä kun ite hytisee Japanin paperitaloissa.
  Tää blogi lähtee nyt ykkösseurantaan ja voinet olettaa jonkin sortin kommentointia varsinki noihin tuleviin vaihtojuttuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, aivan ihanaa ja tervetuloa mukaan menoon verrattomaan! xD

   Mun luokkalainen lähtee tavis liiketalouspuolelta Oitaan!

   Pitää tästä suoraan mennä kytistelemään kirjoitatko myös, koska tykkään tosi paljon lukea ihmisten matkasuunnitelmia ja kokemuksia ulkomailta ja vertaistuki on aina tosi jees jos alkaa hajottamaan :P

   Mulla oli Ritsumeikan vaihtoehto kolmosena ja siellähän kuitenkin on suht lämmintä ulkona (huonosta lämmityksestä huolimatta) verrattuna pääsaareenkin (ainakin näin ymmärsin xD) ja Beppussa on UIMARANTA!!! Eli sielläkin toivottavasti pääsee kokemaan vähän tropiikkia opiskelujen ohella :)

   Poista
  2. Oho! Määki hain kyllä Oitaan kakkosvaihtoehtona, mutta kun ei toi Japanin kieli vielä taivu niin katoin sit paremmaks vaihtoehoks ton Ritsumeikanin.
   Mullakin tais olla just toi Assumption jonain vaihtoehtona, koska ei ois ollu kyllä paha olla sieläkään. Ainakin se kampusalue vaikutti siistiltä!
   Beppussa kun on niin varmaan just parit ekat opiskelukuukauet on säiden suhteen ihan kiitettävät, mutta oon ymmärtäny että nopeesti menee semmoseks veemäiseks kylmäks viimaks ja tihkuks, että kyllähän sitä siinä vaiheessa voi tulla Taikamaan lämpöjä ikävä :D Mutta ei se mitään, suomalaisella sisulla vai miten se meni.
   Mää tosiaan kirjottelen atm vähän verkkaseen kun toi radiohiljasuus vaihtojuttujen kanssa tuntuu jatkuvan. Mutta eiköhän ne kaikki hommat rysähä kerralla kohta niskaan, että sitten taas vähän ennemmän juttua. Kiva kyllä päästä lukemaan miten muiden maiden kanssa nää vaihtokuviot menee!

   Poista
  3. Joo, eipä tässä itelläkään tunnu nyt olevan mitään kerrottavaa kun elämä seilaa koulu/työ-väliä mallikkaasti vielä piiiitkäään. Sit voi lurauttaa pienet paniikkikakat kaikkien deadlinejen kanssa alkusyksystä :D

   Toivotan jo etukäteen onnea ja pitkää pinnaa Tamkin orientaatiokurssia varten. On meinaan sellanen paketti, että huh huh. Mulla se on onneks melkein hanskassa työharjottelun tiimoilta niin selviin vähällä kesällä.

   Poista

Nyt sitä kommenttia!