torstai 18. huhtikuuta 2013

Voiko vitutukseen kuolla?

"Moi Katja,

Assumptionista juuri saamamme viestin mukaan heillä ei ole uuteen lukukausijärjestykseen siirtymisen vuoksi mahdollisuutta tarjota vähintään kolmen kk:n lukukautta ensi syksylle, kts viestiketju alla.

Siksi kysynkin sinulta, että onko sinulle mahdollista siirtää vaihtosi siellä ensi syksystä kevääseen 2014? Tällöin heillä on tuo uusi lukukausijärjestelmä jo käytössään ja se mahdollistaa riittävän pitkän jakson jotta olet oikeutettu niin TAMKin kuin KELANkin tukeen.

Palaahan asiaan."


Kuin kylmää vettä olisi kaadettu niskaan. Luin viestin vielä Ikeassa kun odotin bussia ja voin sanoa ettei itku ollut kaukana. Ja se kyllä tuli heti kun pääsi kotiin omaan huoneeseen piiloon.

Vitutus ei ole nyt edes oikea sana tunnetilalle jossa olen. Lannistunut, pettynyt ja väsynyt ennemmin. Kaikki, jotka on lukenut mun blogia alusta saakka ja kaikki ne, ketkä tuntee mut sitäkin pidempään varmaan toteaa mielessään "pitihän se arvata". Niinpä! Kuinka hiton osuvaa tää taas on?

Töissä kaikki sovittuna, Trans-Siperian suhteen kaikki sovittuna, loppu opinnot jo suunniteltuna, Juuson työkuviot (tai töiden olemattomuus) jo sovittuna. Ja vaikka kaiken pystyisikin järjestämään uusiksi, kysehän on vain parin kuukauden siirrosta (taas) niin ihan vaan se periaate tässä takana hieman kusee.

Miksi mä, joka alkoi tehdä töitä vaihdon eteen jo puolitoista vuotta sitten, kävin kaikkia ylimääräisiä kursseja varmistaakseni pisteiden määrän vaihto-haussa, vedin elämäni vessanpöntöstä alas viime syksynä työharjoittelun kanssa kun kv-kordinaattori ei antanut lupaa hakea vaihtoon toisena opiskeluvuotena, otin selvää ja taas selvää miljoonista eri asioista vain ja ainostaan SAADAKSENI KAIKEN SEN JÄRKYTTÄVÄN VAIVAN JÄLKEEN TÄLLAISEN VIESTIN?????! Voiko joku tosiaan sanoa, että mä ansaitsen tämän?! Mikä vittu on tämän vitsi ja kenelle se on suunnattu, sillä mua ei ainakaan naurata tipan vertaa?

Pakko ihan tosissaan kysyä, että miks mä vittu edes jaksan yrittää? Mikä pointti tässä on? Kauhea vaiva ja tuskien taival ja lopussa ei todellakaan seiso kiitosta. Siellä ei oo yhtään mitään! Miksi siis oikeasti tehdä mitään kun kaikki kuitenkin menee vituiks? Miksi ottaa mitään tosissaan ja oikeasti panostaa koko sydämellään kun kuitenkin pettyy. MÄ OON NIIN TURHAUTUNUT!  Onko tämä se palkka elämässä kun oikeasti yrittää kurkottaa johonkin muuhun kuin paskaan säännölliseen duuniin ja viikonloppukänneihin? Meinaan, vaikka en itse sellaista elämäntapaa oikein ymmärrä, niin tässä valossa näiden veikkosten laiffi vaikuttaa miljoona kertaa helpommalta kuin tää oma paska mankeli jossa tuntuu olevan vain peruutusvaihe päällä. 

En voi sanoa muuta kuin
VITTU MITÄ PASKAA!Ja kyllä, ratkaisen tämän asian jotenkin ja kyllä se hymykin vielä kasvoilla häivähtää, mutta nyt haluan vaan raivota, itkeä ja paskantaa jumalan päälle.

Kiitos ja aamen.  
 

10 kommenttia:

 1. Aasdfasdfsadf :SS mitä vittua oikeesti?? Mullakin pääsi pari myötätunnon kyyneltä tähän väliin!! Vaan sellanen ajatus tuli mieleen, että oisko sun mahdollista järkätä tästä sit vähän pidempi seikkailu? Tai et jos rahallinen tilanne ja muu sallisi, niin lähteä suunniteltuun aikaan ja hommailla alkuun jotain muuta siellä kuin opiskella.. tai jos finanssipuoli ei muuten salli, niin vaikka tehdä töitä siellä?? Tosin se tuo toki ihan uudet ongelmat viisumien ja lupien suhteen, mutmut.. voisko tätä mitenkään nähdä mahdollisuutena? O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myötätunnosta!

   Mä täällä väänsin itkua kun poikakaveri tuli ja sekin meinas saada sydärin kun mä olin vaan "kaikki on ohi!!!"-fiiliksillä tässä :D Puhuttiin hiukan ja se onneks sai valettua aika paljonkin uskoa taas muhun. Eli nyt vaan sit suunnitelmien muutos siihen, että vaihto alkaa tammikuussa ja kestää toukokuuhun. Lähen silti jo syyskuussa reissuun ja me reissaillaan sitten tuo 4 kk ennen koulun alkua. Rahojen on nyt vaan riitettävä! xD

   Nyt kun on rauhottunut ja miettinyt asiaa niin Juuson sanoja lainatakseni "tähän menee just hyvin" (tätä mä en vielä suostu allekirjoittaan kun haluan heilutella mun marttyyrin viittaani pidempään :D ). Koulua on sit vasta myöhemmin ja ollaan pidempään reissussa kuin piti ja matkustellaan etukäteen ja sit hikoillaan bangkokissa. Ottaa sen sit ylimääräisenä lomana.

   Noi viisumijutut pitää sit järkkäillä jotenkin paikan päällä, ne nyt on aika pieni ongelma loppujen lopuksi tässä mun murheen laaksossa xD

   Poista
  2. Haha xD hienoa et aurinko löysi sunkin risukasaan! Oon itseasiassa nyt ehkä himpusti kateellinen siitä et sulla on tosi hyvä syy olla ihan koko talvi poissa, tahtoo kans >:(

   Poista
 2. voi ei oo todellista! :/ Ymmärrän niin sun harmituksen!

  Höh, mut hei, ainakin sulla on tosiaan aikaa reissata syksyllä, jos tästä positiivisia puolia etsii! :) että älä ajaudu viikonloppukänneihin vaan säästä nekin rahat! ;)

  VastaaPoista
 3. EIKÄ! Uskomattoman perseestä :O Luulis että tääki ois semmonen asia joka ois aikasemmin voinu jo selvittää, mutta thaimaalainen tehokkuus yhdistettynä TAMKin tiedotuspolitiikkaan voi kyllä olla aika huono yhistelmä... Vaan ei sitä tiiä, ehkä tää ei vaan ollu selvillä kenelläkään.
  Toivottavasti toi sun syksyn ohjelma muotoutuu nyt hyvän näköseks inhimillisellä vaivalla! Jos koko syksyn reissu onnistuu, niin tervetuloa tutustumaan Beppuun!

  VastaaPoista
 4. vähänkö perseestä. en osaa oikeesti oikeen muuta sanoa. tiiän et järjestät asiat TAAS kerran, mut sua lainatakseni: mikä tää vitsi on olevinaan?

  VastaaPoista
 5. no voi HOMO!!!
  miten sulle voi aina sataa tällee paskaa niskaan o.O
  mä en tajua!
  ei näin :(

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaiffarit! :)
  Kyllä tässä alkaa olemaan uudet suunnitelmat kasassa ja se aurinkokin löysi taas tiensä tänne risukasan keskelle, mutta niin, jännää se vaan on miten tällaisia epämääräisiä juttuja sattuu aina mulle. Eikä tästä ketään voi syytellä, paskaa säkää vaan!
  Jos mun outojen sattumusten sarja jossain kohtaa loppuis ja sit voisin vaikkapa voittaa lotossa! :P

  VastaaPoista
 7. Mikään ei oo kyllä paskempaa, ku jonku odotetun asian muuttuminen ihan päälaelleen kesken kaiken. varsinki, ku oot jo niin varma kaikesta JA puhumattakaan siitä miten hitosti oot vääntäny töitä tämän asian eteen niin vaikuttaa ihan saatanan epäreilulta. MUTTA sitten taas...vaikka kuulostaa vitun ärsyttävältä eikä kyllä helpota yhtään ketään niin ite ainaki uskon, et kaikilla asioilla on joku tarkotus miksi ne tapahtuu. Ja sullahan se alkaa jo näkyy, ku saatki yhtäkkii reissata pidempään... :) Ja Trans-siperiasta ainaki sen verran nii ennustajaeukko sano mulle, et siitä tulee hyvä reissu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kuka ennustajaeukko? :DDD
   Ja hyvä! Me meinaan kyl tarvitaan jokaista onnen sirpalettakin!

   Kuten kirjotit, niin paskinta on just se suunnitelmien muutos. TAAS pitää kaikki katsoa uudestaan, neuvotella ihmisten kanssa, koulun kanssa, työpaikan kanssa. Ja ehkä sekin ärsyttää, että kaikki on niin sattumanvaraista. Oma osuus on tehty enenmmän kuin hyvin ja vaikka koitin pedata asioita mahdollisten takapakkien varalta niin sitten tulee sellanen harppaus keskiajalle ettei sitä voi millään estää.

   Mut ei se mitään, rinta rottingilla kohti uusia pettymyksiä! xD

   Poista

Nyt sitä kommenttia!