torstai 6. kesäkuuta 2013

Se on ohi!

Tänä aamuna oli vihdoinkin pääsykokeet Tampereen Yliopistolle politiikan tutkimuksen koulutusohjelmaan. Mun luvut oli loppujen lopuksi mitä oli, edellinen viikko oli lomaa töistä, mutta muutto ja Juuson takaisintulo vei yllättävän paljon aikaa eikä lukeminen oikein jaksanut napata. Ajattelin lukea viimeiset kerrat tämän viikon aamupäivinä ennen töitä, mutta heh heh, eipä siinä niin paljon aikaa ollutkaan! Lisäksi tuli epätoivoinen olo omista tiedoista ja tajusin, että tulee olemaan maailman kahdeksas ihme, jos pääsen nyt sisään. Mun ressi meni vähän ylitse.

Tän prosessin aikana tuli opittua hieman nöyryyttä. Sekä sitä, että asioiden sisäistäminen vaatii aikaa. Vaikka ehdin lukemaan aineiston 6 kertaa tässä keväällä, niin se ei auta jos ne vetää läpi psykoosissa 3 viimeisen viikon aikana. Mutta mulla oli hyvät fiilikset jo alkuviikosta vaikka tajusin jo silloin, että omat haaveet yliopistosta aika varmasti siirtyy seuraaville vuosille. Aikaan nähden sain todella paljon aikaiseksi. Ja tiedän tulevaisuudessa, että kaikkia asioita ei todellakaan kannata hamuilla samaan aikaan (ikuinen ongelmani).

Päätin ennen koetta, että kirjotan jokaiseen kohtaan jotain ja puserran edes pienen tiedon jyväsen välilihani tienoilta paperille. Ei hajuakaan miten pisteytys menee, niin se on oikeasti nyt aika 50/60, että voinko päästä sisään. Jos muut oli tosi huonoja niin saatan livahtaa jopa läpi :P En olisi ikinä uskonut, että 4 tuntia menee noin nopeasti. Tentissä tuli luettua 9 sivua aineistoa ja kirjoitettua yli 11 sivua esseitä käsin. Onnistuin jopa kirjoittamaan asiaa.

Tulokset ilmestyy 7.5.

Mä en oikeen osaa olla nyt kun ei ole takaraivossa jyskyttämässä tarve lukea, lukea, lukea. Mulla taitaa olla jonkinasteinen riippuvuus opiskelusta... Mut onneks voi nyt aloittaa Thain opiskelun uudestaan, heh heh. Ja matkan suunnittelu ja järjestelyt lähtee nyt kunnolla käyntiin joten pääsee tännekin kirjoittamaan jostain mielenkiintoisesta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!