keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Suuren seikkailun suunnittelu on alkanut

Pitkästä aikaa jotain konkreettista kerrottavaa syksystä! 

Ostin eilen mulle ja Katalle lentoliput Tokiosta Hong Kongiin ja ai että, kun tuli hyvä fiilis. Meillä on vihdoinkin edes jotain virallista hommattuna reissua varten mikä meinaa tottakai sitä, että reissu on nyt tulossa oikeasti. Lähtöön on 10 viikkoa ja yleensä silloin on jo lentoliput kasassa, mutta meillä ei ole ollut mitään. Johtuen tottakai siitä, ettei olla menossa lentokoneella ja junalippuja saa aikaisintaan 45 päivää ennen lähtöä tuonne Venäjän maalle. Tämä kevät on ollut enemmän tai vähemmän peukaloiden pyörittelyä, osaksi myös siksi, että on niin paljon muuta hommaa, kuten koulujutut ja pääsykokeet.

Nyt meillä on Trans-Mongolia reissun vika päivä sovittuna ja siitä on hyvä lähteä takaperin rakentamaan matkan pysäkkejä. Honkkari on junailun päätepysäkki ja samalla sitten Juuson ja mun 3 kk Aasian alkupiste. Välillä tässä tulee sellainen fiilis, että eihän tuo aika riitä mihinkään kun on niin monta paikkaa nähtävänä, mutta eiköhän 4kk reissaaminen ole kuitenkin aika hyvä saavutus :) Vielä ei ole mitään haisua siitä, mitä tammikuussa tapahtuu, mutta mä nyt toivon, että vaihtohommat selviää ennen mun lähtöä ja kevät 2014 menee Bangkokissa niinkuin on suunniteltu.

4 kommenttia:

 1. Teidän matka kuulostaa todella kiehtovalta! Kivaa päästä seuraamaan sitä :).

  Elikkäs lähdet matkaan jo elokuussa kaverisi kanssa, lokakuussa alkaa osio Juuson kanssa, mikä päättyy tammikuulle, jolloinka jäät toivon mukaan Thaimaahan vaihtoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitoksia! Toivon olevani samanlainen tietokoneaddikti kuin nytkin niin jaksaa päivittää usein tänne seikkailun edesottamuksia :)

   Ja noin se menee. Tällä hetkellä kiikarissa ovat 26.8 lähtevän moskova -irkutsk-junan liput eli lähtö Suomesta olisi 25.8. Honkkarissa ollaan varmaan vielä porukalla liikkeellä kunnes kaverilla koittaa kotiinpaluun aika ja sitten me jäädään Juuson kanssa Aasiaan ja toivottavasti törmäillään muutamaan muuhun kaveriin jotka seikkailevat siellä samoihin aikoihin.

   Vaihto-opiskelu Assumption universityssä Bangkokissa on hanskassa, mut taitaa tällä hetkellä olla hanskat hukassa ton mun koulun puolesta :D Eli skeptisesti olen liikkeellä, mutta mä nyt toivon, että Tamk pitää itsensä kasassa homman suhteen ja lutvii asiat selkeeksi :)

   Poista
 2. jee, siitä se lähtee! :) voi että, oon kyllä vähän kade, mää jään vaan tänne pakertaan tota koulua loppuun. Sovin kyllä itseni kanssa, että heti kun valmistumispäivämäärä on tiedossa, niin on lupa varata joku lyhyempi reissu, mut tällä kertaa suunnataan varmaan tonne länteen päin vaihteeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sekin on saada pois alta! ootan innolla sitä hetkelä kun pääsen itse kans vääntään lopputyötä ja ootteleen päättötodistusta.

   Poista

Nyt sitä kommenttia!