sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Lennot part 2

Jatko-osa lennoille tuleekin jo nyt! Painostin Juusoo sen verran, että saatiin tehtyä loppuvuoden maapäätökset ja lippuhankinnat niin voidaan ainakin huijata itteemme niiden edullisuudesta. Tulee samalla hyvä fiilis siittä, että yksi iso asia on nyt hoidettu pois alta. Seuraavaksi voi siirtyä täydellä tarmolla hotellien maailmaan, sillä tiettyihin paikkoihin on vaan pakko varata katto pään päälle etukäteen.
8.11 - 22. 11 Kuala Lumpur (C) - Sydney (B) - Kuala Lumpur
Indonesiasta palattuamme lähdetään heti 8.11 kuulkaas Australiaan! Lennot vanhalla tutulla Air Asialla lennättävät meidät yön yli Sydneyyn ja tuolla kenguruiden ja koalojen mekassa on tarkoitus viettää päivää vaille kaksi viikkoa. Ystäväni Reni lähtee tässä kuussa sinne poikakaverinsa kanssa opiskelemaan, joten ilmainen asuminen houkutteli meidät torakat paikalle. Itselläni ei ole pahemmin ollut mitään himoja Ausseja kohtaa, eivätkä sellaiset ole tässä matkasuunnitelmia miettiessä heränneet, mutta lähden sinne ajatuksella "miksipä ei", kun kerran lennot saa halvalla ja pääsee samalla moikkaamaan kavereitaan niin ulalaa. Ja ehkä mäkin tajuan vielä jossain kohtaa mistä niin moni ihminen touhottaa lakkaamatta.

Varaus : Air Asia
Lentoyhtiö: Air Asia
Laukkujen määrä : 15 kg / naama
Vaihtoja: 0!
Hinta: 302 €
Muuta: tälle lennolle ostettiin kahet safkat menolle ja yksi paluulle

25.11. Kuala Lumpur - Hanoi (D)

Vietetään Aussien jälkeen pari päivää Kuala Lumpurissa ettei meidän käymiset siellä rajoitu vain lentovaihtoihin. 25.11 lähdetään sitten 2,5 viikoksi Vietnamiin. Terkoitus on kierrellä pohjoissessa ja käydä Halong Bayssä ja rullata sieltä pikkuhiljaa kohti etelää ja Phu Quocin saarta. Hassunhauskaa tässä on se, että tajusin vasta lentojen oston jälkeen, että Vietnamissa sai olla 15 päivää ilman viisumia, eikä sen 30 pv. Eli viisumit pitää kekkuloida nyt itselle jostain 3 päivän tähden. Jiihaa.

Lentoyhtiö: Air Asia
Laukkujen määrä : 15 kg / naama
Vaihtoja: 0
Hinta: 87,79 €
12. 12 Ho Chin Minh City (A) - Manila (B) - Puerto Princesa (C)

Filippiinit! Filippiinit! Vihdoinkin, El Nido (D) ja paratiisirannat! Tää on mulle taas sellanen jännäkakan paikka, sillä mitä enemmän Filippiineistä ottaa selvää, sitä enemmän se kiinnostaa ja ihmetyttää. Ymmärtää tosin hyvin, miksi Filippiineillä käy vuosittain vain joku 5000 suomalaista turistia. Eihän sinne meinaa päästä perseelläkään. Ihan sama millä lentää niin vähintään yhdellä vaihdolla on mentävä, hyvä ettei kolmella. Tällä kertaa lennetään Cebu Pacific Airilla, Filippiinien omalla ylpeydellä (ainakin voisi olettaa niin), sillä Air Asialla olisi pitänyt vaihteen vuoksi mennä Kuala Lumpuriin. Cebu Pacificilla saatiin lennot Saigonista Manilan kautta Puerto Princesaan, Palawan saaren ainoaan kaupunkiin josta sitten siirrytään maata pitkin pohjoiskärkeen El Nidon kuntaan.

Varaus : Momondo.fi
Lentoyhtiö: Cebu Pacific Air
Laukkujen määrä : 15 kg / naama
Vaihtoja: 1
Hinta:164,105 €

29.12 Puerto Princesa - Cebu (E) -Bangkok

Joulun jälkeen takaisin Thaimaahan viettämään uutta vuotta ja etsimään kämppä perseen alle. Koulu alkaa 6.1, joten siinä ei ole kuin viikko aikaa järjestellä kaikki kuntoon ennen vaihto-opintojen alkua.

Varaus : Cebu Pacific Air
Lentoyhtiö: Cebu Pacific Air
Laukkujen määrä : 15 kg / naama
Vaihtoja:1
Hinta: 153,41 €

Kuten joku vikkeläsilmäinen huomaa, lennot Filippiineille on kalliimmat kuin Australiaan! Air Asialla lennot eivät olisi olleet montaa euroa halvemmat vaihtoineen, Cebu voitti sillä, että sen kautta pystyi ostamaan vaihdollisen lennon suoraan (eikä niinkuin Air Asialla, kaikki lennot erikseen), joten ei ole itse vastuussa mistään vaihtoajoista.Kaikki lennot yhteensä maksavat mulle 1563,15 € ja käsittävät 9 maata tai aluetta 3 kk sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!