torstai 26. syyskuuta 2013

Yokohama

Viimeinen passipäivä! Jeaaaahhhh! Ja se me päätettiin viettää Yokohamassa, Japanin toiseksi suurimmassa kaupungissa joka on vähän kuin Vantaa Helsingille, se on ihan Tokion perseessä kiinni ja junamatka kestää 30 min suuntaansa. Täällä me keskityttiin olennaiseen eli mentiin kuppinuudelimuseoon!
Paskiainen oli rempassa!Täällä me! Kaiken jännän äärellä ikuisesti. Museokierros oli ohi puolessa tunnissa, mutta olihan siellä pakko ottaa myös lisämaksulla toimiva Noodle Factory, jossa pääsee itse tekemään omat nuudelinsa.

The grand design! Alussa saimme kupit jotka käsien desifioinnin jälkeen piti koristella mieleisekseen erikoistusseilla. Kyllä oli yritys kova kun ei ole hetkeen piirtänyt yhtään mitään ja nyt piti puristaa itsestään pienen taiteilijan esiin lennossa.

Täytteet! Nuudelit on laitettu pohjalle ja sitten saa valita mieleisensä keittojauheen sekä neljä eri täytettä. Omastani tuli Chili-tomaatti katkaravuilla, vihreällä sipulilla, munakoisolla ja munalla. Sitten purkki sinetöitiin ja kelmutettiin ja viimeinen käyttöpäivä on kuukauden päästä. Ajattelin säästää omani Honkkariin ja syödä ne Juuson kanssa. Elleivät rahat lopu täällä kesken jolloin tämä on sellainen in case of emergency-ruoka-annos.

Nuudelimuseon jälkeen oli pakko mennä lounastamaan läheiseen ostoskeskukseen ja sen jälkeen kello olikin jo melkein viisi. Meillä oli suunnitelmissa käydä Yokohaman Chinatownissa, joka on Japanin suurin kinkkilä, mutta aika + taivaalla leijuvat pelottavat pilvet saivat meidät rullaamaan takaisin Tokioon.
Ja pahoittelut tekstin tylsyydestä, tässä ei nyt mitään draaman kaaria saanut puristettua nuudelimuseoista vaikka kuinka yritti.

RAHAHOMMIA:
-Kulkeminen: JRpassi
- Museo: 500 yen
- Omat nuudelit: 300 yen

YHTEENSÄ 800 yen eli 6 €
Illalla käytiin vielä safkalla ja kaljalla (tai mä join vettä) suomipojan kanssa (mitäs mä sanoin) kun se oli vikaa iltaa Tokiossa ennen takaisin Osakaan menoa. Mentiin Shinjukuun, neonvalojen, värinäyttöjen ja tyttöbaarien luvattuun sokkeloon. Ei voinut kauaa olla, sillä vikat junat lähtivät puolen yön aikaan ja meillä menee aina omille huudeille pääsemiseen tunti (huomaa kaupungin suuruuden) joten klo 23 oli jo oltava asemalla. Samalla puristettiin se viimeinenkin yeni ylos JRpassista kun vielä kello 00.02 juostiin portin läpi (kattookohan noi portinvartijat kuinka tarkkaan noita päivämääriä??) asemalta pihalle.

Huomisesta eteenpäin se on 5 päivää vain ja ainoastaan Tokiota ja ai että, kun sielu nauttii tästä. Me vaihdetaan hotellia lauantaina, mutta samalla alueella jatketaan, niin ei ole pitkä matka könytä laukut selässä uuteen koloon. Nyt voi rentoutua! Ainakin hetkeksi xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!