sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Biitsielämää Koh Taolla


Ollaan oltu täällä Sairee beachilla nyt kohta viikon verran. Tarkkaa aikaa on vaikea sanoa, kun ei enää oo oikein kärryillä päivistä :D Hotellivaihdoksen myötä on fiilis muuttunut ihan täysin, nyt kelpaa olla. Bungalowi on aivan huippu ja buukattiin se ensin 23.10 saakka ja äsken kävin ottamassa vielä loputkin päivät ennen lähtöä Bangkokkiin. Turhaan sitä vaihtelee paikkoja kun tämänkin löytäminen oli pienen tuskan takana.

Sairee beach on saaren pääranta mikä meinaa pähkinänkuoressa suurempaa tarjontaa kaiken suhteen, mutta myös suurempaa idioottilaumaa ympärillä. Meidän hotla sattuu olemaan sen verran hiljaisella ja syrjäisellä alueella (vaikka ollaankin ihan rannan vieressä), että kaiken hulluttelun on voinut blokata pois näkö- ja kuuloetäisyydeltä. Samalla mestoille on lyhyt kävelymatka jos transushow tai tulishow alkaakin taas kiinnostamaan. Alussa resortimme oli melkein tyhjä, mutta nyt kun full moon partyt loppuivat Koh Phanganilla, on tänne valunut aivan älytön määrä porukkaa. Ja nyt ovat bungalowitkin täynnä.

Tässä on nyt ainakin kolme päivää mennyt sateen kanssa eikä ole voinut viettää rantaelämää ihan täydellä teholla. Olo on ollut aikas matomainen! Mutta kyllä se tästä, vielä on meinaan päiviä jäljellä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!