maanantai 7. lokakuuta 2013

Han Solo Adidakset

Käveltiin yksi ilta Honkkarissa yhdelle hieman pidemmällä sijaitsevalle metroasemalle kotikulmilta. Vastaan tuli sitten (tottakai) urheiluvaateliike megasuperalennuksilla ja siinä kun puolisilmällä vilkaisi yhtä alelaaria, nosti Juuso esiin maastonvihreät Adidakset joille ensin rypistin kulmiani. Sitten ne kaksi pientä herneen palkoa jotka seilaavat pääkopassani tajusivat tilanteen ja näin taas valon: Adidaksen Star Wars-kengät! Han Sololla ja Millenium Falcon- aluksella, OH MI GOOD! 

Mutta ne olikin kokoa 38,5 ja laitoin ne takaisin koppaan. Josta hetken päästä nostin ne takaisin ja iskin turvonneisiin jalkoihini. Ja kappas, ne olikin todella hyvät (liekö sitten jalat oikeasti turvonneet tai holvikaari on taas laskeutunut hieman kaiken painon alla). Hintakin vain 499 $ eli noin 49 euroa, alkuperäinen hinta 140 euroa. Hmm.. Ei muuta kuin Visaa vinguttamaan!

Juusokin osti kengät ja mulla oli Japanista kertynyt jonkin verran ylimääräistä tavaraa (kröhöm) niin vietiin sitten nämä postiin. Painoa laatikollemme tuli 4,6 kiloa ja postimaksut olivat 25 euroa. Juuson perhe saa hermeettisen laatikon parin kuukauden päästä ja todellakin toivon, että se menee tullissa läpi eikä tarvitse enää Suomen päässä maksella jotain tullimaksuja omista ostoksista. Montakohan pakettia sitä tulee lähetettyä Suomeen tän reissun aikana...?

Itsestä on kasvanut parin vuoden aikana aivan järjetön hamsteri tennareiden suhteen. Niitä on vaan pakko ostaa aina lisää, lisää ja lisää. Eikä siis mitään uusia pakasta vedettyjä vaan nimenomaan kirppislöytöjä, ebaykätköjä ja kauppojen viimeisiä alepoistoja. Niistä saa suurimmat kiksit! Kun muuttaa takaisin Suomeen pitää hommata oma kaappi pelkästään tennareille. Korkkarit? Pyh! Se on Adidas, Puma ja Reebok!
Siinä meidän hermeettinen max. 10 kg postilaatikko Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!