lauantai 26. lokakuuta 2013

Koh Nang yuanPalkattiin longtail-boat häiskä viemään meidät yksi päivä Nang yuanin saarille. Saatiin lisäksi snorkkelit ilmaiseksi käyttöön ja sovittiin viettävämme paikassa 3 tuntia. Paikka on rakennettu kolmesta eri saaresta joita yhdistää valkoiset silkinpehmeät hiekkarantut ja on usein esillä valokuvissa tai postikorteissa. Sen sanotaan olevan yksi kauneimmista saarista maailmassa ja se on suosittu snorkkeli ja sukelluspaikka.

Saareen mentäessä pitää maksaa sisäänpääsymaksu 100 baht ja muovipullot ovat kiellettyjä. Omansa voi jättää ”respaan” ja hakea lähtiessä pois. Saarella on yksi ravintola, bungaloweja kaikilla kolmella saarella sekä sukelluskoulu. Paikka on loistava päiväretkikohde, mutten kyllä välttämättä haluaisi yöpyä siellä syrjäisen sijaintinsa ja vähäisten palveluiden vuoksi. 


Meidän kolme tuntia meni snorklatessa (meikä oli vedessä tosin ehkä 5 min), käppäilessä saarelta toiselle ja kiivetessä view pointille josta avautuivat huikeat näkymät saarille. Paikka oli kyllä kunnon paratiisisaari ja ehkäpä se välittyy myös näistä kuvista.
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!