tiistai 1. lokakuuta 2013

The end of Trans - Mongolia

Täällä sitä istutaan vikaa iltaa Tokion hotellissa. Nyt on viisi viikkoa matkustamista takana ja huomenna päättyy virallisesti meidän Trans-Mongolian osuus. Aika on toistaalta mennyt nopeasti ja toisaalta taas hitaasti, mutta kyllä sitä on koettukin vaikka mitä! Vaikeaa aatella, että jotkut Venäjän jutut on tältä reissulta, onko siitä vain muutama viikko? Tuntuu, että olisi vuosi aikaa! Ajan käsite kyllä hämärtyy ihan totaalisesti, kun se kutistuu tietyissä asioissa ja venyy uskomattomiin mittoihin taas toisissa.


Kun oon tässä mietiskellyt niin oon tajunnut, että tämä taitaa olla pisin reissu jo tässä vaiheessa millä olen ollut. Yleensä olen kuukauden matkustamisen jälkeen palannut kotiin. Nyt ollaan siis ihan uudella maaperällä matkustamisen kanssa! Mitä fiiliksiä kumpuaa peräpukamien lomasta lähitulevaisuudessa?

Tänään pitäisi vielä pakata, sillä aamulla on aikainen herätys ja kellokin jo lähestyy nukkumaanmenoaikaa. Homma kylläkin kiinnostaa kuin kasa kiviä! Viime yönä kumpikaan meistä ei nukkunut hyvin (ja mulla on jo melkein viikko huonoa nukkumista takana) niin mielenkiinnolla ootan mitä tuleva yö tuo tullessaan kun herätyskello on pistettävä soimaan 6.30, että keritään junalla lentoasemalle.

Viimeinen päivä Tokiossa meni sisäpuuhissa (uu, salaisuuksia!) ja ihan hyvä, sillä taitaapi sitä näillekin leveyspiireille pikkuhiljaa syksy saapumaan. Koko päivän satoi ja lämpötilatkin ovat tasaisesti hieman laskeneet.Hienointa huomisessa on se (Hong Kongiin menemisen lisäksi), että nään vihdoinkin Juuson! Äääää! 5 viikkoa on aivan liian pitkä aika olla erossa, se tuli todettua moneen otteeseen. Niin vammaista ja läheisriippuvaista kuin se onkin, luulen että matkustaminen tulee maistumaan paljon paremmalta huomisesta eteenpäin. Nyt on ollut hieman sellainen tuuliajolla olo ja on tuntunut, ettei tässä ole pystynyt ihan täysillä olemaan mukana, kun sydän on siellä Suomessa. Kuka oksentaa kohta? Mutta nyt me voidaan mennä minne vaan ja oli sitten hienoa tai ei, niin se ei haittaa. 

Katotaan vaan paljonko mä valitan seuraavalla viikolla taas kuitenkin kaikesta xD

Ja! Kuinka hienoa on lentää huomenna???? Woot woot, junat voi imaista mun puolesta!
Kuvat Matsuchiyama shoden -temppelistä Asakusasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!